Το κονσερβοποιείο Healthy Fruits δημιουργήθηκε το 1969 από τον Ανέστη Τριανταφυλλίδη το οποίο ασχολούνταν με την κονσερβοποιεία από την πέτσα των φρούτων του βερίκοκου, του δαμάσκηνου, αποξηραμένα φρούτα, νεκταρίνια κτλ.  Η μικρή κονσερβοποιεία στη δεκαετία του ’90 αναπτύχθηκε σε μια εξελιγμένη και σύγχρονη μικρή βιομηχανική μονάδα, πέρασε στον υιό του Ανέστη, τον Βασίλη, με την επέκταση και σε άλλα φρούτα όπως κεράσι, βύσσινο και ροδάκινο. Το 2010 ο Βασίλης, όντας επικεφαλής και έχοντας πάντα στο πλευρό του τη γυναίκα του Κατερίνα, μετέφερε την επιχείρηση σε νέο μεγαλύτερο χώρο, με νέες εγκαταστάσεις επεξεργασίας φρούτων (αποξηραμένα φρούτα) και με νέα σύγχρονα μηχανήματα, στη Βιοτεχνική Μονάδα Ριζαρίου. Έχει καταφέρει μέσα από μια επιτυχημένη ανοδική πορεία να εξασφαλίσει ένα πλούσιο πελατολόγιο και φυσικά αξιόλογους συνεργάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

 

Η εκπρόσωπος της εταιρείας Ηelthy Fruits Ελένη Τριανταφυλλίδου είναι και η βασική χορηγός του Αερωπού Έδεσσας η οποία μας δήλωσε στα γραφεία της ομάδας :

«Αγαπάω το χάντμπολ διότι και εγώ άρχισα από τα τμήματα υποδομής του γυναικείου τμήματος του Αερωπού Έδεσσας. Αγαπάω την ομάδα, γνωρίζω άριστα τους ανθρώπους του Δ.Σ. οι οποίοι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να βρίσκεται η ομάδα στα σαλόνια της Α1 Premier κατηγορία. Ο Αερωπός Έδεσσας είναι μια ιστορική ομάδα που εκπροσωπεί πανάξια την πόλη της Έδεσσας και όλου του Νομού. Έχει σημαντικές επιτυχίες τόσο στον Ελλαδικό χώρο όσο και στην Ευρώπη.

Από την πλευρά μας σαν επιχείρηση βρισκόμαστε δίπλα στην ομάδα ηθικά και οικονομικά ευελπιστώντας η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.».