Με μια πραγματικά μεγάλη και μαχητική συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε  στις 3.10.2023 στην Πλατεία Δημοκρατίας στην Σκύδρα, κορυφώθηκε η  προεκλογική καμπάνια της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Σκύδρας.

 

Στην  συγκέντρωση χαιρετισμό απεύθυνε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Μάνος Κανάκης, ενώ την κεντρική ομιλία  έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σουμελίδης. Οι δύο ομιλητές παρουσίασαν  αναλυτικά το πρόγραμμα και τις προτεραιότητες του συνδυασμού, στην  Περιφέρεια και στον Δήμο Σκύδρας.

Υπογράμμισαν, επίσης, ότι στις προσεχείς  δημοτικές και περιφερειακές εκλογές είναι αναγκαίο να εκλεγούν περισσότεροι  περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, ώστε, αφενός  μεν, να ενισχυθεί το πραγματικό αντίβαρο στις αντιλαϊκές πολιτικές επιλογές, κυβέρνησης, περιφερειαρχών και δημάρχων, που ευθύνονται για τις πλημμύρες,  τις πυρκαγιές και τις τεράστιες ελλείψεις σε έργα, υποδομές και σε προσωπικό,

αφού τα οποία αντιμετωπίζουν ως «κόστος», αφετέρου δε για να δυναμώσει η  παρέμβαση, μέσα και έξω από τα συμβούλια, με στόχο την ανάδειξη των  προβλημάτων του λαού της περιοχής και την διεκδίκηση συγκεκριμένων λύσεων. Κάλεσαν, τέλος, τους δημότες της Σκύδρας, στις 8 Οκτωβρίου να γεμίσουν με  γαρύφαλλα τις κάλπες και να απορρίψουν κάλπικες υποσχέσεις και επίδοξους

«Μεσσίες», τονίζοντας ότι οι ίδιες οι εξελίξεις αποδεικνύουν ότι μόνο ο λαός  σώζει τον λαό, με οργάνωση, συλλογική δράση, αλληλεγγύη.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ