Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών Συνελήφθη προχθές (14 Οκτωβρίου 2023) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει  έναν αλλοδαπό άνδρα και μία ανήλικη αλλοδαπή, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς, έναντι χρηματικής αμοιβής.  Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, το οποίο οδηγούσε ο αλλοδαπός χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.
Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (15 Οκτωβρίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, ημεδαπή γυναίκα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσε μέσα από κατάστημα ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.
Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας για τα τρόφιμα και τους κανόνες αγοράς προϊόντων

Συνελήφθη προχθές (14 Οκτωβρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημά του, βρέθηκαν 101 πλαστικά δοχεία, που έφεραν την επιγραφή «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο» και περιείχαν συνολική ποσότητα λαδιού 505 λίτρων, αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης και τα οποία διέθετε προς πώληση χωρίς να κατέχει τα απαραίτητα παραστατικά. Οι παραπάνω ποσότητες λαδιού κατασχέθηκαν και θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία.