Εξιχνιάσεις απάτης

·   Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιούλιο του 2023, μετέφερε παράνομα από τραπεζικό λογαριασμό ημεδαπής γυναίκας, στον τραπεζικό του λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 23.205 ευρώ.

·   Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιούλιο του 2023, με το πρόσχημα αγοράς ενδυμάτων, απέστειλε σε κατάστημα πλαστό αποδεικτικό τραπεζικής μεταφοράς χρημάτων και απέσπασε ενδύματα αξίας 342 ευρώ.

·   Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 7ης Αυγούστου 2023, εισήλθε σε κατάστημα στην Κατερίνη και με το πρόσχημα αγοράς προπληρωμένης κάρτας αξίας 100 ευρώ, απέσπασε τα στοιχεία της κάρτας χωρίς να καταβάλει το αντίτιμο και στη συνέχεια εξαργύρωσε την κάρτα.

Εξιχνίαση κλοπής και απόπειρας κλοπής Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα και ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 29ης Ιουνίου 2023 σε περιοχή των Σερρών, η παραπάνω ημεδαπή αφαίρεσε με την μέθοδο του εναγκαλισμού από γυναίκα, μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της αξίας 600 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγε με όχημα μαζί με τον συνεργό της. Επίσης διαπιστώθηκε ότι με την παραπάνω μέθοδο προσπάθησαν να αφαιρέσουν ένα κόσμημα από την κατοχή άλλης γυναίκας σε περιοχή των Σερρών, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.
Εξιχνίαση κλοπής Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Μάρτιο του 2023, εισήλθε σε χώρο γραφείου και αφαίρεσε ένα μπουφάν με το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ και τραπεζικές κάρτες.
Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (3 Οκτωβρίου 2023) το πρωί σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 140 εκατοστών, τα οποία και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 57,5 γραμμαρίων, που βρέθηκε στο αγρόκτημα.