Σε επικοινωνία του με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Πέλλας, Διονύσης Σταμενίτης ενημερώθηκε ότι, υπεγράφη τις προηγούμενες ημέρες η σύμβαση μεταξύ της 3ης ΥΠΕ και του αναδόχου, για την επισκευή του κτιρίου που στεγάζεται το ΕΚΑΒ Έδεσσας.

Πρόκειται για εργασίες συντήρησης και επισκευής, για τις οποίες το περασμένο καλοκαίρι εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας κονδύλιο ύψους 60.000 ευρώ.

Αναφορικά με την εξέλιξη ο ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης δήλωσε: «Με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις στοχεύουμε στην ανανέωση των κτιριακών εγκαταστάσεων των υποδομών υγείας του Νομού Πέλλας, που είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες. Λίγες ημέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο για τον εκσυγχρονισμό των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών των Νοσοκομείων Γιαννιτσών και Έδεσσας, έχουμε ακόμα μια θετική εξέλιξη, αυτήν της έναρξης των διαδικασιών για την επισκευή και τη συντήρηση του κτιρίου ΕΚΑΒ της Έδεσσας. Πρόκειται για ένα αίτημα που σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 3ης ΥΠΕ προωθήσαμε στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και το οποίο με ικανοποίηση βλέπουμε σήμερα να υλοποιείται»