Σε πλήρη αγωνιστική διάταξή τα τμήματά basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» αφού και αυτό το Σαββατοκύριακο θα δώσουν το παρών τους αγωνιζόμενα, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των πρωταθλημάτων που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Το Σάββατο 25/11/2023 στις 10:00 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών το Παιδικό τμήμα του συλλόγου θα αγωνιστεί με την ομάδα του «Αετού» Κιλκίς.

Στην συνέχεια οι αθλητές του «Μέγα» που ανήκουν στην ηλικία των U13 (Γαλανόλευκα) θα αγωνιστούν στο ίδιο γήπεδο στις 12:00 το μεσημέρι με τους αντίστοιχους ηλικιακά αθλητές του «Ικαρού» Γιαννιτσών.

Τέλος η  ημέρα του Σαββάτου θα κλείσει με τον αγώνα του ανδρικού τμήματος του Συλλόγου, το βράδυ στις 20:30 στο κλειστό γυμναστήριο «Ελλη Μυστακίδου», όπου ο «Μέγας» θα υποδεχτεί την ομάδα του «Αετού» Κιλκίς.

Την Κυριακή 26/11/2023 το πρωί στις 10:00 οι Παμπαίδες μας (U14) ξεκινάνε με το τουρνουά στο κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη Κιλκίς με αντίπαλο την ομάδα των «Ατρομήτων».

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας στις 12:00 ο «Μέγας» με ξανασυναντηθεί με την ομάδα του «Αετού» Κιλκίς με την οποία θα αναμετρηθεί αυτή την φορά για το Εφηβικό του τμήμα στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς .