Η ανάπτυξή του Basketball είναι ο στόχος της ομάδας του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών, όχι μόνο με λόγια αλλά και έργα, αφού και την φετινή χρονιά θα πάρει μέρος σε όλα τα αγωνιστικά τουρνουά- πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Το Σάββατο 11/11/2023 στις 10:00 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών ξεκινάει την αγωνιστική του δραστηριότητα το Παιδικό τμήμα του συλλόγου που θα αγωνιστεί με την ομάδα του «Εδεσσαικου B.C.»

Στην συνέχεια οι αθλητές του «Μέγα» που ανήκουν στην ηλικία των U13 θα αγωνιστούν στο Πολύκαστρο Κιλκίς με τους αντίστοιχους ηλικιακά αθλητές στις 13:00 στο κλειστό Γυμναστήριο του Πολυκάστρου.

Τέλος η  ημέρα του Σαββάτου θα κλείσει με το τοπικό ντέρμπι «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών- Ίκαροι το βράδυ στις 20:30 στο κλειστό γυμναστήριο «Ελλη Μυστακίδου»

Την Κυριακή 12/1/2023 το πρωί στις 10:00 οι μικροί αθλητές μας (U11) ξεκινάνε με το τουρνουά στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών με αντίπαλο την ομάδα του «Φιλίππου» Βέροιας.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας στις 12:00 ο «Μέγας» θα ξανασυναντηθεί με την ομάδα του «Εδεσσαικου B.C.» με την οποία θα αναμετρηθεί αυτή την φορά στο Εφηβικό τμήμα στο κλειστό γυμναστήριο της Έδεσσας.

Τέλος την Αυλαία της Κυριακής θα κλείσει το τμήμα των Παμπαίδων (U14) που θα αγωνίζεται την ίδια ώρα με τους εφήβους (12:00) στο κλειστό Γυμναστήριο των Καλυβίων με την ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας.