Στο πλαίσιο της προστασίας, περισυλλογής, φροντίδας, διαχείρισης και επανένταξης των αδέσποτων ζώων, ο Δήμος Αλμωπίας απέκτησε ένα νέο υπερσύγχρονο όχημα, με όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές για τη μεταφορά τους.

Το νέο όχημα, που θα χρησιμοποιηθεί για την περισυλλογή και επανένταξη των αδέσποτων ζώων αλλά και για την ασφαλή μεταφορά σοβαρών περιστατικών, παραλάβαμε σήμερα Πέμπτη 30/11/2023.

Το συγκεκριμένο όχημα, έρχεται να συμπληρώσει τις πρωτοβουλίες και τις προσπάθειες που κάνουμε σε συνεργασία με τον Φιλοζωικό Σύλλογο, προκειμένου τα αδέσποτα μας να έχουν τροφή, φροντίδα και περίθαλψη. Για εμάς ο αγώνας ήταν καθημερινός και διαρκής, καθ΄ όλη την διάρκεια της θητείας μας.

Ήμασταν δίπλα σε όλους τους συνδημότες που ζήτησαν την βοήθειά μας, σε οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν προέκυψε, προσπαθώντας άμεσα να το λύσουμε.

Το αποδείξαμε με καθημερινές πράξεις, με πάνω από 900 υιοθεσίες αδέσποτων ζώων, με αναρίθμητες στειρώσεις και περιθάλψεις, όπως και εγκρίσεις χρηματοδοτήσεων με κορυφαία χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Άργος”, ύψους 414.000€ για την κατασκευή καταφυγίου και την αγορά του πλήρως εξοπλισμένου οχήματος.

Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθειά είχαμε  σύμμαχο μας, τους ανθρώπους που στελεχώνουν τον Φιλοζωικό Σύλλογο και κυρίως τον πρόεδρο κ. Παραστατίδη Φώτιο.

Ο Αντιδήμαρχος

Χατζηγιαννίδης Χρήστος