Το Εφετείο έκρινε με αμετάκλητη απόφασή του το θέμα της αποζημίωσης που ζητούσε η μισθώτρια εταιρία της Άνω Εστίας. Ο Δήμος Έδεσσας δικαιώνεται απόλυτα και δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ!

Με επίμονη και σθεναρή στάση από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής και την επιστημονική επάρκεια της νομικής μας συμβούλου ο Δήμος Έδεσσας ολοκλήρωσε αυτή τη δικαστική διαμάχη με επιτυχία.

Αυτά είναι τα καλά νέα!

Τα κακά νέα είναι ότι το θέμα έχει αφήσει πληγές, διότι είχε αποτελέσει κεντρικό ζήτημα της προεκλογικής περιόδου, με τον Γιάννη Τσεπκεντζή και την Κοινωνία σε Κίνηση να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη και να δημιουργούν ένα απίστευτο κλίμα τοξικότητας. Πολιτεύτηκαν με ψεύδη, κινδυνολογία, καταστροφολογία και άδικες κατηγορίες εναντίον μας. Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια!

Για όλους εμάς που αγωνιστήκαμε με σοβαρότητα για το συμφέρον του Δήμου Έδεσσας ήρθε η δικαίωση, έστω και μετά τις εκλογές. Αποκαλύφθηκαν οι συκοφάντες και όσες/οι ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία να ασκούν κριτική του καναπέ στο διαδίκτυο.

Υπάρχει άραγε η παραμικρή ευθιξία ώστε να ζητήσει συγγνώμη ο Γιάννης Τσεπκεντζής από όλους εμάς που μας είχε κατασυκοφαντήσει, αλλά και από τους πολίτες του Δήμου Έδεσσας που έπεσαν θύματα της παραπληροφόρησης, της τοξικότητας και των ψεμάτων του;

 

Γραφείο Τύπου

Συνεργασίας Ευθύνης

 

Επισυνάπτεται η ανάρτηση της Κοινωνίας σε Κίνηση από τον προσωπικό λογαριασμό του Γιάννη Τσεπκεντζή, της 1ης Οκτωβρίου 2023