Συλλήψεις για ναρκωτικά

· Συνελήφθη χθες (10 Νοεμβρίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 992 γραμμαρίων.

· Συνελήφθησαν χθες (10 Νοεμβρίου 2023) σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, συνολικά 3 ημεδαποί άνδρες, καθώς στην κατοχή τους, σε έρευνες που έγιναν στις οικίες τους, αλλά και σε σημείο απόκρυψης που χρησιμοποιούσε ο ένας από τους συλληφθέντες σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς,  βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 441,4 γραμμάρια κάνναβης, 3 μεταλλικοί τρίφτες κάνναβης, 4 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 3 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 330 ευρώ.

 

Εξιχνίαση κλοπών Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου – Ολύμπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το τελευταίο χρονικό διάστημα διέπραξε 2 διαρρήξεις σταθμευμένων οχημάτων σε περιοχές της Πιερίας και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, 1 τραπεζική κάρτα και 3 βαλίτσες με είδη ένδυσης. Με την κλεμμένη τραπεζική κάρτα πραγματοποίησε ανάληψη 600 ευρώ από ΑΤΜ. Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό τους.