Εξιχνιάσεις κλοπών

·   Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 4ης Νοεμβρίου 2023, εισήλθε σε οικία ηλικιωμένου ημεδαπού στις Σέρρες, από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα. Επιπλέον, στις 27 Οκτωβρίου και 10 Νοεμβρίου 2023, εισήλθε χωρίς να γίνει αντιληπτός σε δύο καταστήματα στις Σέρρες και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ.

·   Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιούλιο του 2023, ενεργώντας μαζί με συνεργό της, προσποιούμενες τις πελάτισσες, εισήλθαν σε κατάστημα σε περιοχή της Χαλκιδικής και αφαίρεσαν προϊόντα συνολικής αξίας 240 ευρώ.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών Συνελήφθη χθες (24 Νοεμβρίου 2023) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 5 αλλοδαπούς, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα. Ο αλλοδαπός εγκατέλειψε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει, όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που οδηγούσε στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.