Πλάι στο καρό και στο pied de poule, φέτος ένα από τα μεγαλύτερα trends είναι και τα φλοράλ. Ναι, σωστά διαβάζεις, αυτήν τη σεζόν γεμίζοντας την γκαρνταρόμπα σου με λουλουδάτα fashion items δίνεις την εντύπωση ότι ξέρεις ακριβώς ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις στη μόδα. Επίλεξε ρούχα που διηγούνται ιστορίες, άλλοτε ρομαντικές και άλλοτε πιο τολμηρές. Το φλοράλ μοτίβο εμπνέει, ενθαρρύνει τον πειραματισμό και εμείς σου αποκαλύπτουμε παρακάτω τρεις chic τρόπους να το φορέσεις.

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι φυσικά να ντύσει τα φορέματα του χειμώνα. Σκέψου ένα κομμάτι σε μαύρο χρώμα γεμάτο κόκκινα λουλούδια. Όχι παστέλ, όχι πολύχρωμα, μόνο κόκκινα. Ένας eye-catching φλογερός συνδυασμός που αποπνέει ταυτόχρονα δυναμισμό και θηλυκότητα. Μπορεί να είναι ένα μακρύ τούλινο ή ένα μίνι με πτυχώσεις. Παίξε με υφές, στιλ και πρόσθεσε και ένα edgy στοιχείο. Του πηγαίνει πολύ το leather-look από τα γυναικεία χειμωνιάτικα μπουφάν. Ίσως ένα αγαπημένο jacket ή μια εμβληματική καμπαρντίνα από δερματίνη.

Κι από τα γυναικεία φορέματα περνάμε σε ένα άλλο κομμάτι που αποδεικνύει ότι δεν είναι απαραίτητο να είσαι καλυμμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια με φλοράλ, για να υιοθετήσεις την τάση. Στο στιλιστικό παιχνίδι πρωταγωνιστούν και οι ολόσωμες φόρμες, εκείνα τα fashion items που βρίσκουν τώρα το ιδανικό τους layer σε φλοράλ τοπ και λουλουδένια πουκάμισα. Εκείνα με τις αέρινες υφές που κάνουν ωραία αντίθεση με το πιο “χοντρό” κοτλέ ή τζιν ύφασμα που συνηθίζουν να έχουν τα χειμωνιάτικα jumpsuits. Άφησε, λοιπόν, αυτήν τη φορά τα comfy ζιβάγκο και τα κλασικά t-shirts για την αμάνικη ολόσωμη φόρμα σου και προτίμησε pop of color κομμάτια, όπως είναι τα florals.

Ένας ακόμα τρόπος να ντυθείς με αυτό το υπέροχο μοτίβο είναι να το επιλέξεις για τα πανωφόρια σου. Στο νου μας δεν έχουμε τόσο τα παλτό ή τα γυναικεία μπουφάν, όσο ένα σακάκι με πολύχρωμα λουλούδια που θα κάνει τα μονόχρωμα looks σου πιο παιχνιδιάρικα. Δοκίμασε να το συνδυάσεις με total-leather ή τζιν και πουκάμισα και αμέσως θα παρατηρήσεις πώς ζωντανεύει ολόκληρο το σύνολο. Γίνεται πιο μοντέρνο και πιο φρέσκο, γιατί το φλοράλ σακάκι είναι ένα statement piece που θέλεις να βρίσκεται στη συλλογή σου, αφού μαζί του θα χτίσεις αμέτρητα σύνολα. Θα εμπνευστείς από την υφή, τις αποχρώσεις και αμέσως θα σου ξυπνήσει τη φαντασία για σοφιστικέ, ρομαντικά, sexy και πάντα θηλυκά outfits!

Μην περιμένεις άλλο, εμπλούτισε την ντουλάπα σου με χρώμα και κράτα το στιλ σου υπέρκομψο αυτόν τον χειμώνα με τον μοναδικό τρόπο που μπορούν να σου χαρίσουν τα φλοράλ fashion items.