Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθη χθες (29 Νοεμβρίου 2023) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης βάρους 35,7 γραμμαρίων. Επίσης από την κατοχή του κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Συνελήφθη χθες (29 Νοεμβρίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 133,9 γραμμαρίων.

Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα Συνελήφθησαν χθες (29 Νοεμβρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο στην κατοχή του άνδρα, βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 συσκευασία που περιείχε 10 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν ταινία φορολόγησης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι. Όπως διαπιστώθηκε, τα παραπάνω λαθραία τσιγάρα είχε προμηθευτεί νωρίτερα από την ημεδαπή γυναίκα, η οποία διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία της 680 πακέτα τσιγάρων και 81 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 4.050 γραμμαρίων, τα οποία επίσης δεν έφεραν ταινία φορολόγησης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά δασμοί και φόροι. Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο τελωνείο. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.

Εξιχνίαση απάτης Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 25 Νοεμβρίου 2023, συνεργός του προσποιούμενος τον γιατρό, τηλεφώνησε σε ηλικιωμένη ημεδαπή σε περιοχή της Ημαθίας και ισχυρίστηκε ότι δήθεν η κόρη της τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάζεται χρήματα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Με αυτόν τον τρόπο, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, που παρέλαβε ο προαναφερόμενος αλλοδαπός άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, κατά την έξοδό του από τη χώρα. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 495 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του.