Η κλήρωση του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας πραγματοποιήθηκε Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 στα γραφεία του Συλλόγου παρουσία του νέου Δημάρχου Έδεσσας κ.Ιωάννη Τσεπκεντζή, Αντιδημάρχων, Δικηγόρου κ.Φίλιππου Γκιούρου και Μελών του Δ.Σ. για τη λαχειοφόρο δράση που έγινε την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η διαδικασία παραλαβής του δώρου έχει ως εξής :

Οι νικητές με τον λαχνό που κερδίζει θα χρειαστεί να περάσουν από τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας από την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 ώστε να γίνει επιβεβαίωση του λαχνού και να πάρουν δωροεπιταγή με την οποία μπορούν να πάνε στο κατάστημα που έχουν κερδίσει και να παραλάβουν το δώρο τους.

Ο Σύλλογος θα εξυπηρετεί από τις 10:00 έως 14:00 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακα. Η διαδικασία παραλαβής των δωροεπιταγών θα είναι ενεργή έως τις 12 Ιανουαρίου. Μετά το πέρας της ημερομηνίας η δράση, λαχνοί και δώρα παύουν να ισχύουν.

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά…Να είμαστε καλά και του χρόνου!!!

Παρακάτω αναρτώνται οι τυχεροί λαχνοί των 60 δώρων που κληρώθηκαν τους οποίους μπορείτε να δείτε και στην ιστοσελίδα του Συλλόγου https://esedessas.gr/apotelesmata-klirosis-lacheioforou…