Βράβευση διαγωνισμού ζωγραφικής από τη Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας.

– Την 17-12-2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, πραγματοποιήθηκε η παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδια του προσωπικού της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας, την οποία όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στηρίζει και συνδράμει η Τοπική Διοίκηση Πέλλας, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών . Κατά την διάρκεια της υπέροχης φετινής γιορτής ,ξεχωριστή στιγμή  αποτέλεσε για εμάς , η βράβευση του μικρού Μάριου, τέκνου αστυνομικού της Δ/νσής  και  μέλους της Ένωσής μας , σε παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής, στον οποίο έλαβαν μέρος παιδιά αστυνομικών-μελών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών απ’όλο τον κόσμο,αποσπώντας το πρώτο βραβείο του παγκόσμιου διαγωνισμού ,στη θεματική ενότητα  “Περιπολικά αυτοκίνητα” . Ο εν λόγω διαγωνισμός  πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια παράλληλων δράσεων κατά το Παγκόσμιο Συνέδριο Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που πραγματοποιήθηκε στη Αθήνα τον περασμένο Οκτώβριο, όπου συμμετείχαν αστυνομικοί από 70 χώρες του κόσμου.

– Επίσης στην εκδήλωση βραβεύθηκαν για τη συμμετοχή τους στον εν λόγω διαγωνισμό ζωγραφικής οι μικροί μας φίλοι που έλαβαν μέρος ,η  Πέλια και ο Χρήστος ,επίσης παιδιά αστυνομικών  της Δ/νσής μας.

 

 

SERVO   PER   AMIKECO

                                                       [Υπηρετώ δια της Φιλίας]

 

                     Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κωνσταντίνος   ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

-Η-

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μαρία ΓΚΙΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ