Με μεγάλη επιτυχία και χριστουγεννιάτικη διάθεση ολοκληρώθηκε η δράση του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας  “Ψωνίζω – Στηρίζω – Κερδίζω” που έλαβε μέρος τις ημέρες των γιορτών με περίπτερο στο εμπορικό κέντρο της Έδεσσας στην πλατεία Ελευθερίας.

Ο Σύλλογος με τη νέα, επίκαιρη δράση που διοργάνωσε, σκοπό είχε την στήριξη, προβολή των τοπικών επιχειρήσεων και την ενίσχυση της αγοραστικής κίνησης της αγοράς της πόλης μας.

Το καταναλωτικό κοινό ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και στήριξε με αγορές την τοπική αγορά. Η νέα αυτή δράση, αν και έλαβε μέρος πρώτη φορά στην πόλη μας η επιτυχία της ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Πλήθος κόσμου πέρασε από  το περίπτερο του Συλλόγου να εξαργυρώσει τις αγορές του σε λαχνούς και τώρα αναμένει την μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί  στις 31 Δεκεμβρίου, για να αναδείξει τους νικητές των πλούσιων δώρων, προσφορά των τοπικών καταστημάτων της πόλης μας.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν φορείς και αρχές του τόπου μας, όπως  οι κ.κ. Διονύσιος Σταμενίτης – Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Βουλευτής Πέλλας, Τζαμτζής Ιορδάνης – Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας, Ιωάννης Τσεπκεντζής – Δήμαρχος Έδεσσας, Γεώργιος Καρανίκας – Πρόεδρος Ε.Σ.Ε.Ε., Ιορδάνης Τσώτσος – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πέλλας, εκπρόσωποι της Τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Ν.Πέλλας κ.λπ.

Τέλος, ευχαριστούμε τα καταστήματα και μέλη μας που στήριξαν όλο αυτό το εγχείρημα με τις προσφορές τους στη λίστα των δώρων της δράσης που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην επιτυχημένη έκβασή της.

Επιδεικνύοντας για ακόμη μια φορά υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης και κάνοντας πράξη τη δέσμευσή του να απαντά σε ουσιαστικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη του συλλόγου μας και τους πολίτες που στηρίζουν κάθε μας εγχείρημα, ενισχύουν το όραμά μας και μας ωθούν να εξελισσόμαστε διαρκώς προς όφελός τους.

https://esedessas.gr/en-anamoni-tis-protochroniatikis-klirosis-elave-telos-i-drasi-tou-emporikou-syllogou-edessas-psonizo-stirizo-kerdizo