Είχα το προνόμιο να ηγηθώ ικανών, δημιουργικών, αξιόλογων και αφοσιωμένων ανθρώπων. Ανθρώπων με ανησυχίες, σκέψεις, θέσεις, μεράκι και πολύ κέφι. Μοιράστηκα μαζί τους το όραμα και τον στόχο ώστε να χτίσουμε μαζί μια δυναμική, ποιοτική πορεία, με εντιμότητα, αίσθημα ευθύνης και απόλυτο σεβασμό στο κοινό. Η επιτυχής έκβαση οποιουδήποτε στόχου και οράματος όμως βασίζεται στην ομαδικότητα, τη συνέπεια, τον αλληλοσεβασμό και φυσικά την αγάπη για το Θέατρο. Ευχαριστώ από καρδιάς:
Τους αγαπημένους φίλους ερασιτέχνες ηθοποιούς: Aπάζογλου Δήμητρα, Βυζοβίτη Περικλή, Γαβριηλίδη Κωνσταντίνο, Δερμεντζόγλου Ελένη, Καντούτση Γιάννη, Λιάκα Δέσποινα, Μαδενλίδη Γιάννη, Μουστάκα Γιώργο, Μωραίτη Νίκο, Ξενίδου Λίζα και Χουιαρίδου Ντίνα.
Τους πολύτιμους συνεργάτες-συντελεστές που εργάστηκαν πίσω από τα φώτα της σκηνής και συνέβαλαν καθοριστικά σ’ αυτό το καλλιτεχνικό εγχείρημα: Γαλανοπούλου Άννα, Δάμο Κώστα, Καλλιανίδη Κώστα, Κριαρίδη Πέτρο, Μάρκου Κατερίνα, Mουστάκα Ελένη, Πέτκου Μαίρη και Σταφίδα Χρήστο
Τις αρχές του τόπου, τους φίλους χορηγούς και τα ΜΜΕ, που στήριξαν αυτή την παραγωγή.
Την Διοίκηση του Συλλόγου Ποντίων “Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς” για την εμπιστοσύνη, την αμέριστη υποστήριξη και την αποδοχή της καλλιτεχνικής μου πρότασης.
Το Θεατρόφιλο κοινό που τίμησε με την παρουσία του τις παραστάσεις.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζω στους: Δούπκαρη Ελένη, Παπαδόπουλο Λευτέρη, Τσότση Νίκο, Χαραλαμπίδη Γιώργο και την Διεύθυνση του πολυχώρου Φ.Ο.Ε. όπως επίσης στους: Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας & περιχώρων και Φιλοπρόοδο Σύλλογο “Μ. Αλέξανδρος” καθώς υπήρξαν πολύτιμοι αρωγοί των παραστάσεων.
Φίλες και φίλοι, τα μέλη της Θεατρικής ομάδας ΜΕΘΕΞΙΣ, της οποίας έχω την χαρά και την τιμή να ηγούμαι, πορεύονται στο πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και της εθελοντικής συνείδησης διότι ο εθελοντισμός δίνει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, στηρίζεται στην ιδέα της κοινωνικής αλληλεγγύης, τις καλές προθέσεις, την ανιδιοτελή προσφορά, το σεβασμό. Δηλώνοντας “παρόν” σ’ αυτή την Θεατρική διαδρομή γίνατε όχι μόνο συνοδοιπόροι μας αλλά και σύμμαχοι στην ομόφωνη απόφαση μας να στηρίξουμε οικονομικά τον Σύλλογο Νεφροπαθών Ν. Πέλλας “Οι Άγιοι Ανάργυροι”, προσφέροντας μέρος των εσόδων από τις παραστάσεις. Η παρουσία σας και η στήριξη σας σε δράσεις που εκτός από ψυχαγωγικό χαρακτήρα, προσφέρουν, παράγουν και προάγουν παράλληλα κοινωνικό έργο, συμβάλει καθοριστικά στην επίτευξη ενός κυρίως στόχου: την προάσπιση της πολιτιστικής δράσης στην πόλη μας.
Θερμές ευχές για υγεία, χαρά, αγάπη, ευημερία, δημιουργία κι ότι ποθεί ο καθένας. Χρόνια πολλά!
Με εκτίμηση
Δέσποινα Μ. Οτουντζίδου
Ερασιτέχνης ηθοποιός-Σκηνοθέτις
Εμψυχώτρια Θεατρικής Ομάδας ΜΕΘΕΞΙΣ