Χθες Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 στις 6 το απόγευμα στην Έδεσσα πριν την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου  δένδρου στην πλατεία Στουγιαννάκη  πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της τριήμερης έκθεσης φωτογραφίας που διοργάνωσε για πρώτη φορά ο Ορειβατικός Σύλλογος  Εδεσσας. Ασφυκτικά γέμισαν και οι δύο αίθουσες  στο Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο από  κόσμο φίλους και μέλη του Συλλόγου.

Το κοινό στάθηκε έκπληκτο  μπροστά στις  εκατοντάδες φωτογραφίες μελών και φίλων του Συλλόγου όπου έχουν φωτογραφίσει υπέροχα τοπία από τις 10άδες εξορμήσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Tην έκθεση επισκέφθηκε και ο νεος Δήμαρχος Έδεσσας Γιάνντης Τσεπκεντζής.

Αξίζει να  επισκεφθείτε αυτήν την έκθεση η οποία θα διαρκέσει σήμερα Σάββατο μέχρι και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου τις ώρες 10πμ -14 μμ και 6 πμ έως 9 πμ.

Συμπληρωματικά να αναφέρουμε ότι στον χώρο φιλοξενούνται φωτογραφίες της Ομοσπονδίας Ορειβατών και Αναρρίχησης Ελλάδος όπως επίσης στον χώρο παρουσιάζεται από αθλητές και αναρριχητές του Συλλόγου ο απαιτούμενος εξοπλισμός που χρησιμοποιούν στις αναβάσεις τους.τα εγκαίνια παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της  Ομοσπονδίας Ορειβατών και Αναρρίχησης Κοντός Νικόλαος ο οποίος ήρθε από τον Βόλο όπου μετά το καλωσόρισμα του Προέδρου του ΕΟΣ Εδεσσας Παρασκευόπουλου Θεοδόση απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό.