Με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Άδωνι Γεωργιάδη συναντήθηκε σήμερα, 07 Δεκεμβρίου 2023, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Πέλλας, Διονύσης Σταμενίτης. Το θέμα που κυριάρχησε στη συνάντηση ήταν η ολοκλήρωση του έργου των εργατικών κατοικιών στο Αρχοντικό του Δήμου Πέλλας.


Ο κ. Σταμενίτης τόνισε ότι πρόκειται για ένα ζήτημα που λιμνάζει για χρόνια, ουσιαστικά δεσμεύει τους δικαιούχους του προγράμματος και παράλληλα δημιουργεί προβλήματα στην περιοχή, όπου τα κτίρια παραμένουν ανολοκλήρωτα. Πράγματι, είναι γεγονός ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει κάνει σημαντικές παρεμβάσεις για την εξέλιξη του έργου, κάτι που τόνισε κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Υπουργό Εργασίας ο Υφυπουργός, Διονύσης Σταμενίτης, ωστόσο είναι σημαντικό γρήγορα να προχωρήσει η ολοκλήρωση.

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Άδωνις Γεωργιάδης αναγνώρισε τη σημασία της ολοκλήρωσης του έργου, σημειώνοντας ότι σε συνεργασία με τη Διοίκηση Δ.ΥΠ.Α θα προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε το 2024 να υλοποιηθεί.

 

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Σταμενίτης ευχαρίστησε τον Υπουργό για την πρωτοβουλία της ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση για την επίλυση του ζητήματος των ασφαλισμένων ιδιοκτητών μικρών ξενοδοχείων, έως 10 δωματίων που είναι παράλληλα και αγρότες. Ο Διονύσης Σταμενίτης τέλος, ζήτησε να υπάρξουν ορισμένες μικρές βελτιώσεις.