ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΘΕΑΤΕΣ!

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 18:30

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ( Βόρεια Πτέρυγα)

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλα τα σωματεία του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους συλλόγους των αυτοαπασχολούμενων και των επαγγελματιών, στους φορείς της περιοχής, να οργανώσουμε τον αγώνα μας για την αύξηση του εισοδήματος, ενάντια στη φοροληστεία και την ακρίβεια που λεηλατεί το εισόδημά μας. Για δουλειά με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια.

Δεν γίνεται να μείνουμε θεατές απέναντι στα μεγάλα και πολύ οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Η ακρίβεια πλέον ακουμπά όλα τα είδη καθημερινής κατανάλωσης, τα τρόφιμα, την Ενέργεια (ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο, καύσιμα), τα απλησίαστα ενοίκια και τις δόσεις δανείων που συνεχώς αυξάνονται, τα υπέρογκα έξοδα για τις σπουδές των παιδιών, για αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, που καλύπτουν τις ανάγκες των οικογενειών μας. Οι κουτσουρεμένοι μισθοί με δυσκολία καλύπτουν τις πρώτες μέρες του μήνα. Τα διάφορα “pass”, τα “καλάθια” και οι “μειωμένες τιμές” δεν αποτελούν λύση.

Την ίδια στιγμή τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας στο νομό Πέλλας  είναι στα όρια της συντριβής, με κλινικές να βάζουν λουκέτο, χειρουργεία να αναστέλλονται, θεραπείες να αναβάλλονται. Η κατάσταση είναι πλέον επικίνδυνη!

Η κυβέρνηση επιβαρύνει με νέους φόρους τους αυτοαπασχολούμενους και βιοπαλαιστές επαγγελματίες οδηγώντας χιλιάδες στο λουκέτο.

Δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε οργή για την κατάσταση που επικρατεί στις σχολικές υποδομές στο νομό μας.

Παράλληλα, χιλιάδες οικογένειες στην περιοχή μας βρίσκονται μπροστά στον εφιάλτη των πλειστηριασμών και θεωρούμε ότι το οργανωμένο κίνημα οφείλει να μπει μπροστά για την υπεράσπισή τους.

Δεν παίζουμε με τις ζωές μας, με το μέλλον των παιδιών μας. Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση. Σας καλούμε να παρευρεθείτε στη σύσκεψη, να καταθέσετε τις σκέψεις και προτάσεις σας, με σκοπό να οργανώσουμε τα επόμενα βήματα αγώνα και διεκδίκησης στα Γιαννιτσά.

Δεν πάει άλλο! Βγαίνουμε μπροστά! Δυναμώνουμε τον αγώνα για τις δικές μας ανάγκες!

Η δύναμή μας βρίσκεται στην οργάνωση και στον αγώνα. Ας μη λείψει κανείς!

 

Σωματεία και Φορείς που υπογράφουν το κάλεσμα:

  • Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας – Πέλλας
  • Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ημαθίας – Πέλλας
  • Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών, μέλος της ΟΓΕ