Εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης

Συνελήφθησαν χθες (1 Δεκεμβρίου 2023) το μεσημέρι στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 3 ημεδαποί άνδρες, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα προσωρινής κράτησης του Ανακριτή Βέροιας, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής Συνελήφθησαν χθες (1 Δεκεμβρίου 2023) τα ξημερώματα στην Βέροια, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, μία ημεδαπή γυναίκα και μία ανήλικη ημεδαπή, τη στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν παγκάρι παρεκκλησίου Ιερού Ναού, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε. Στην κατοχή του ημεδαπού άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρικός τροχός, μία πένσα και ένα κατσαβίδι.
Συλλήψεις για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (1 Δεκεμβρίου 2023) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 2 αλλοδαποί άνδρες, καθώς το πρωί της ίδιας ημέρας αφαίρεσαν από σταθμευμένο όχημα ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 1.200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο εντοπίστηκε σε σημείο που το είχαν αποκρύψει και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.