Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (5 Δεκεμβρίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 2 κιλών και 92 γραμμαρίων, 1 συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 18,4 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης, 7.000 σπόροι κάνναβης και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα Συνελήφθη χθες (5 Δεκεμβρίου 2023) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης Δίωξης Λαθρεμπορίου και Διασυνοριακού Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε όχημα που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 40 φιάλες με συνολικά 28 λίτρα αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επιπλέον κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε.

Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (5 Δεκεμβρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπή γυναίκα, καθώς διαπιστώθηκε να έχει αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, από κατάστημα στο οποίο εργαζόταν. Επίσης προέκυψε ότι τουλάχιστον από αρχές του έτους αφαίρεσε τμηματικά από το ίδιο κατάστημα συνολικά το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη του καταστήματος.