Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ¨Πράσινου Ταμείου¨ Γιάννη Ανδρουλάκη είχε την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος Καρασμάνης, με θέμα τη διασφάλιση των αναγκαίων κονδυλίων για το καθαρισμό του Λουδία από λύματα, απόβλητα και λάσπες που τον έχουν μετατρέψει σε βούρκο!

Του επισήμανε μάλιστα ότι κατά τον πρόσφατο εορτασμό των Θεοφανείων, όσοι ¨έπεσαν¨ για τον Σταυρό βγήκαν… κατάμαυροι, προκαλώντας αλγεινή εντύπωση στους παρισταμένους – γεγονός που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο!

Ο πρώην Υπουργός τόνισε επίσης ότι εκεί έχει την έδρα του ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών ενώ, συχνά, ο χώρος επιλέγεται από ξένες ναυταθλητικές ομάδες για προπονήσεις και προετοιμασία, δεδομένου ότι συγκεντρώνει όλα τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί σε ένα διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο – γεγονός που θα έχει πολλά και μεγάλα οφέλη για την οικονομία του Νομού.

Σημείωσε δε, ότι το μεγάλο εμπόδιο που υπήρχε επί μακρό διάστημα, δηλαδή το ¨ιδιοκτησιακό¨, βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο για τη διευθέτησή του, και του ζήτησε να δοθούν τα αναγκαία χρήματα για να προχωρήσει άμεσα ο καθαρισμός του ποταμού και ο εξωραϊσμός του χώρου.

Ο κ. Ανδρουλάκης ο οποίος, ως θεσσαλονικιός, γνωρίζει την περιοχή κατανόησε τη σοβαρότητα του προβλήματος, εμφανίστηκε ιδιαίτερα θετικός για τη λύση του, και ζήτησε να του σταλεί από την Αντιπεριφέρεια σχετικό αίτημα μαζί με τεχνικό δελτίο, προκειμένου να προχωρήσει στις αναγκαίες ενέργειες για τη χρηματοδότηση.

Ο Γιώργος Καρασμάνης επικοινώνησε και ενημέρωσε για το όλο θέμα τον Αντιπεριφερειάρχη Ιορδάνη Τζαμτζή, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα στείλει άμεσα τα σχετικά έγγραφα.