Η διακόσμηση των επαγγελματικών σας χώρων είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο για να εργάζεστε με κέφι, αλλά και για να εμπνέετε κύρος και εμπιστοσύνη στους πελάτες σας. Ωστόσο δεν είναι πάντα εύκολο να διακοσμήσετε τον χώρο σας κατάλληλα και συχνά μπορεί να υποπέσετε σε λάθη. Δείτε παρακάτω ποια είναι τα πιο σημαντικά από αυτά ώστε να τα αποφύγετε κατά την διακόσμηση του δικού σας επαγγελματικού χώρου.

Δεν κάνετε ένα πλάνο διακόσμησης

Στόχος σας όταν αποφασίζετε να διακοσμήσετε το γραφείο σας είναι να έχετε ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα, όμως αυτό δεν είναι πάντα εφικτό αν δεν κάνετε πρωτίστως ένα πλάνο. Το πλάνο διακόσμησης θα σας βοηθήσει να έχετε ένα ενιαίο στυλ διακόσμησης στο γραφείο σας, να αποφασίσετε εκ των προτέρων τους χρωματικούς τόνους που θα κινηθείτε, να επιλέξετε που θα τοποθετηθούν τα διάφορα έπιπλα γραφείου https://www.theodoridi.com/ όπως για παράδειγμα οι καρέκλες γραφείου https://www.theodoridi.com/epipla-grafeiou/karekles/  και να καταλήξετε στις προσθήκες που πρέπει να κάνετε στον χώρο σας.

Δεν επενδύετε στον φωτισμό

Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός για κάθε χώρο και κυρίως για τους επαγγελματικούς χώρους όπου χρειάζεστε το κατάλληλο περιβάλλον για να συγκεντρωθείτε και να αφοσιωθείτε στην εργασία σας. Ένα από τα πιο σημαντικά λάθη που κάνετε είναι ότι δεν επενδύετε στον ιδανικό φωτισμό για τον χώρο σας, αλλά επιλέγετε είτε να φωτίσετε υπερβολικά το περιβάλλον σας, είτε να μην το φωτίσετε επαρκώς. Ξεκινήστε διαλέγοντας το στυλ και το εύρος θερμοκρασίας χρώματος του λαμπτήρα που επιθυμείτε να κυριαρχεί στον χώρο σας και στην συνέχεια επιλέξτε φωτιστικά παρόμοιου στυλ και χρωματικού τόνου για τις επιμέρους περιοχές του γραφείου σας. Θα δείτε ότι το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο και θα αυξήσει κατά πολύ την παραγωγικότητα σας.

Δεν επιλέγετε ένα εστιακό σημείο

Κάθε χώρος για να είναι διακοσμημένος σωστά θα πρέπει να διαθέτει ένα εστιακό σημείο, ένα κεντρικό σημείο δηλαδή όπου θα τοποθετήσετε το κυρίως έπιπλο που εξυπηρετεί την λειτουργικότητα του δωματίου. Σε μια τραπεζαρία για παράδειγμα το εστιακό σημείο είναι το τραπέζι με τις καρέκλες, σε μια κρεβατοκάμαρα το κρεβάτι, και επομένως σε έναν επαγγελματικό χώρο, το επίκεντρο θα πρέπει να είναι το γραφείο σας. Αναζητήστε ένα επιβλητικό γραφείο που να ταιριάζει με την αισθητική του χώρου σας και διατηρήστε minimal ύφος στην επιμέρους διακόσμηση του γραφείου.

Δεν βάζετε το προσωπικό σας στοιχείο

Για να έχετε ένα όμορφα διακοσμημένο γραφείο είναι πολύ σημαντικό να βάζετε το προσωπικό σας στοιχείο και την αισθητική σας στην διακόσμησή του. Είναι ωραίο να ακολουθείτε τις τάσεις της διακόσμησης και να συμβουλεύεστε τους decoration experts, ωστόσο αν δεν βάλετε την δική σας πινελιά, ο χώρος σας θα είναι απρόσωπος και δεν θα αποπνέει ζεστασιά.