Με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις συνεχίζεται το πολιτιστικό καλεντάρι του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος».

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 7 το απόγευμα στο Παρθεναγωγείο θα γίνει η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Γιώργου Δελιόπουλου  «Αλιρρόη Το μηδέν στον καθρέφτη» (εκδόσεις ΑΩ).

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα της Νομαρχίας (Έδεσσα) συνεχίζονται οι μαγικές συνέργειες: η χορωδία του Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» και η χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Ν.Πέλλας «Η Μπίγα» ενώνουν τις φωνές τους για να μας ταξιδέψουν στην χώρα της αγάπης και του έρωτα. Τραγουδάμε για την αγάπη, συνοδεία ζωντανής μουσικής: Σταύρος Γκέρτζας (μπουζούκι), Φάνης Τσορμπατζόγλου (κιθάρα), Κώστας Παπάς (κρουστά).

Οι επόμενες εκδηλώσεις:

*Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 και ώρα 7 το απόγευμα στο Παρθεναγωγείο θα γίνει η παρουσίαση του μυθιστορήματος «Ανάληψη» (εκδ.Πατάκης) του Ηλία Παπαμόσχου.

*Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 και ώρα 9.30 μ.μ. στο καφέ Παπίλιο (Έδεσσα) το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι του Φ.Σ.Ε. με άφθονη λάτιν -και όχι μόνο- μουσική από γνωστούς dj.

*Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 και ώρα 9 μ.μ. στο Παρθεναγωγείο συναυλία με τον Βασίλη Πρατσινάκη. Γνωστές μελωδίες, έντεχνα και λαϊκά τραγούδια. Μαζί του οι μουσικοί: Σάκης Κοντονικόλας, Αντώνης Κουμανδράκης, Βαγγέλης Τσιόγκας.