Το να επιλέξουμε ένα δωράκι για τη φίλη που έχει γενέθλια σίγουρα δεν είναι και μια πολύ εύκολη υπόθεση. Όλοι μας θέλουμε να κάνουμε την εορτάζουσα να νιώσει ιδιαίτερα σε αυτή τη ξεχωριστή της ημέρα δίνοντας της ένα πολύ εντυπωσιακό δώρο. Παρακάτω λοιπόν έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με διάφορες επιλογές μέσα από τις οποίες θα σας δώσουν μερικές ιδέες και θα σας διευκολύνουν να επιλέξετε ένα δωράκι για τη φίλη σας.

  • Για τη fashionista φίλη 

Εάν η φίλη σας ασχολείται πολύ με τη μόδα και θέλει να συμβαδίζει με κάθε fashion trend τότε σίγουρα το δωράκι που μπορείτε να της κάνετε είναι ρούχα ή παπούτσια. Μπορείτε κάνοντας mix and match διαφορά trendy κομμάτια όπως ένα piece με animal print, ένα see-through κορμάκι ή κάποιο μεταλιζέ παντελόνι κ.α. να δημιουργήσετε ένα πολύ όμορφο σύνολο το οποίο θα μπορεί να φορά είτε καθημερινά είτε σε καλές εξόδους της. Κάνοντας μια βόλτα στα αγαπημένα της καταστήματα μπορείτε να βρείτε αμέτρητα κομμάτια με ιδιαίτερες πινελιές που σίγουρα η φίλη σας θα λατρέψει.

Εάν από την άλλη επιλέξετε να δωρίσετε παπούτσια μπορείτε να στραφείτε σε κάτι άνετο και κομψό όπως ένα ζευγάρι sneakers ή ένα ζευγάρι πέδιλα γυναικεία https://lovefashionpoint.gr/product-category/woman-shoes/pedila/. Εναλλακτικά, αν αναζητάτε κάτι πιο glamorous και βραδινό μπορείτε να της αγοράσετε ένα ζευγάρι mules γυναικεία ή γόβες.

  • Για τη φίλη που ταξιδεύει πολύ 

Η φίλη που λατρεύει τα ταξίδια και θέλει να ζει τη ζωή της γεμάτη αδρεναλίνη και αυθορμητισμό δεν γίνεται να μην έχει μαζί της μια φωτογραφική κάμερα. Μια φωτογραφική μηχανή είναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε μια τέτοια φίλη καθώς της δίνεται την ευκαιρία οπουδήποτε και αν βρίσκεται να απαθανατίζει τις αξέχαστες περιπέτειες της.

  • Για τη φίλη που γυμνάζεται 

Στη φίλη που πηγαίνει στο γυμναστήριο ή κάνει κάποιο άθλημα, τα δωράκια που μπορείτε να της κάνετε είναι αρκετά. Εάν αναζητάτε κάτι οικονομικό αλλά ιδιαίτερο μπορείτε να της αγοράζετε ένα θερμός ώστε να έχει πάντοτε δίπλα της το αγαπημένο της ρόφημα ή δροσερό νερό. Εάν από την άλλη θέλτε να δαπανήσετε ένα μεγαλύτερο ποσό, μπορείτε να της κάνετε δώρο μια τσάντα γυμναστηρίου ή ένα αθλητικό backpack ώστε να έχει πάντοτε μαζί της όλα τα απαραίτητα για να αθληθεί. Ακόμη, μπορείτε να της αγοράσετε ένα smartwatch το οποίο είναι ένα πολύ χρήσιμο gadget που κάθε αθλητής χρειάζεται ώστε να γυμνάζεται με άνεση. Και σίγουρα αυτό είναι ένα άρθρο που θα λατρέψει η φίλη σας.