Από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε σήμερα το πρωί, (Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024), την τριήμερη περιοδεία του στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδόνια, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. Σπαρτιάτες Βασίλης Στίγκας με πρωτη στάση τη Σκύδρα, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο Οργανωτικής Βορείου Ελλάδος Θεόδωρου Χαρανίδη, τον Γιώργο Δελληγιαννίδη υπεύθυνο Πολιτικού γραφείου Θεσσαλονίκης και την Εδεσσαία, πολιτικό στέλεχος του κόμματος, Βάσω Τσάμη.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ. Στίγκας είχε αλλεπάλληλες επαφές και σειρά συναντήσεων στη Σκύδρα με εκπροσώπους φορέων και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σκύδρας ενώ συναντήθηκε και με μέλη της Νομαρχιακής. Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης κι Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, ο οποίος τον υποδέχτηκε με θέρμη, έχοντας μια επικοδομητική συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Στίγκας μετέβησε στην Άρνισσα συνομιλώντας με τους ανθρώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού και ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής, ζητήματα του απασχολούν τους εμπόρους και επαγγελματίες, ενώ βρέθηκε σε κεντρικές οδούς της Έδεσσας, της Σκύδρας, της Άρνισσας και των Γιαννιτσών συνομιλώντας με πολίτες.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου των Σπαρτιατών κ. Βασίλη Στίγκα ολοκληρώθηκε στα Γιαννιτσά όπου συναντήθηκε και ενημερώθηκε από τον πολύ δυναμικό Αγροτικό Σύλλογο Πέλλας.

Αύριο τα προγραμματισμένα εγκαίνια του Πολιτικού γραφείου του κόμματος (Αγίας Σοφίας 46) στις 19:00 στην πόλη της Θεσσαλονίκης.