Κοινή πεποίθηση και αξία των Συλλόγων της πόλης είναι η φράση «η ισχύς εν τη ενώσει».

Οι χορωδίες των Συλλόγων «Μέγας Αλέξανδρος» και «Η Μπίγα» ένωσαν τις φωνές τους και τραγούδησαν για την αγάπη και τον έρωτα.

Η κάθε χορωδία ερμήνευσε από επτά τραγούδια που αναφέρονταν στην αγάπη και στον έρωτα, γνωστών Ελλήνων δημιουργών.

Η «Ηχώ των Καταρρακτών» με χοράρχη στον Σωτήρη Δραγούμη, ο οποίος πέρα από την μουσική επιμέλεια είχε και την σκηνοθετική – σκηνογραφική φροντίδα της βραδιάς. Η χορωδία του Φ.Σ.Ε. είχε και ποιητικά διαλλείματα, με στίχους που απήγγειλε η Κατερίνα Αθανασίου, μέλος του Δ.Σ. του Φ.Σ.Ε.

Η χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών «Η Μπίγα» με χοράρχη τον Στέφανο Καλιωτάκη μας πήγε (νοερά) βόλτα στα παράλια της Μικράς Ασίας.

Η βραδιά έκλεισε με τις δυο χορωδίες επί σκηνής να ερμηνεύουν μαζί το «Χαράματα η ώρα τρείς» και το κοινό  ενθουσιασμένο και να χειροκροτεί.

Όλα τα παραπάνω έγιναν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, ένα ζεστό απόγευμα, όπου η βροχή δεν στάθηκε εμπόδιο και ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα της Νομαρχίας (Έδεσσα)

Θερμές ευχαριστίες στην εξαιρετική ζωντανή ορχήστρα: Σταύρος Γκέρτζας (μπουζούκι), Φάνης Τσορμπατζόγλου (κιθάρα), Κώστας Παπάς (κρουστά), Παναγιώτης Καλιωτάκης (πλήκτρα).

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στον Ορίζοντα.