Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα μαζί με την Δήμαρχο Σκύδρας κ. Κατερίνα Ιγνατιάδου και τον Αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κ. Γιώργο Μπόφτση σειρά εποικοδομητικών συναντήσεων προωθώντας τοπικά ζητήματα του Δήμου Σκύδρας.

Ειδικότερα, ο Βουλευτής και η Δήμαρχος συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Θόδωρο Λιβάνιο, ώστε εξετάσουν δυνατότητες περαιτέρω χρηματοδότησης για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών από τις μεγάλες πλημμύρες. Επίσης, κατά τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Νίκο Ταχιάο συζητήθηκε το αίτημα για έκτακτη χρηματοδότηση για την υλοποίηση μέρος του σχεδιασμού του δήμου σε θέματα υποδομών.

Τέλος, ο Λάκης Βασιλειάδης και η Κατερίνα Ιγνατιάδου είχαν την ευκαιρία να εξετάσουνε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες του ΟΣΕ μια σειρά από βελτιώσεις αξιοποίησης και ανάδειξης όλης της περιοχής του ΣΣ Σκύδρας, που αποτελεί ένα τοπικό μνημείο και σημείο αναφοράς για την πόλη.

Μετά τις συναντήσεις ο Βουλευτής δήλωσε:

«Οι επαφές της τοπικής αυτοδιοίκησης με την κεντρική διοίκηση αποτελεί μια σημαντική παράμετρος στην προώθηση των τοπικών συμφερόντων. Μέσα από συστηματικές προσπάθειες για την ανάδειξη των τοπικών θεμάτων μπορούμε να προχωράμε στην υλοποίηση και την πραγματοποίηση τους, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη των τοπικών μας κοινωνιών. Σημασία έχει η συνεργασία των φορέων της τοπικής και κεντρικής διοίκησης».