ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΣΤΙΣ 18:00

                        

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και τον Δήμο Πέλλας διοργανώνει σεμινάριο ψυχολογικής ενδυνάμωσης με την Νέλη Βυζαντιάδου – ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων , συγγραφέας.

Τετάρτη  10/04/24 – ΩΡΑ: 18:00

Η «Αξία των ορίων στις σχέσεις μας», μια ομιλία για την αξία των ορίων στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Συμμετέχει η ηθοποιός Βαλεντίνα Παρασκευαίδου

 

Σύντομο βιογραφικό Νέλης Βυζαντιάδου

Η Νέλη Βυζαντιάδου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο. Με τις πρώτες της σπουδές στην Ψυχολογία και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχομετρία, τη Συμβουλευτική και αργότερα την Ψυχοθεραπεία δραστηριοποιείται για παραπάνω από τρεις δεκαετίες στο χώρο της ψυχικής υγείας ως πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων – σύμβουλος ζεύγους και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια / συντονίστρια σχολών γονέων. Πιστοποιήθηκε επίσης ως επόπτρια και εκπαιδεύτρια στο ψυχόδραμα.

Η επικοινωνία με τον κόσμο είναι μια από τις μεγάλες της αδυναμίες και φροντίζει να την ικανοποιεί μέσα από διαδραστικές ομιλίες που απευθύνονται σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για θέματα ψυχικής υγείας και ανθρωπίνων σχέσεων. Η συγγραφή είναι κάτι που αγαπά από μικρή και αφιερώνει πολύ χρόνο σε αυτό. Έχει γράψει ήδη 8 βιβλία και είναι αρθρογράφος σε διαδικτυακά sites της πόλης μας.

Στο ιδιωτικό της γραφείο  παρέχει υπηρεσίες ατομικής, ζευγαρικής και ομαδικής Συμβουλευτικής / Ψυχοθεραπείας καθώς επίσης συντονίζει σεμινάρια αυτογνωσίας και εκπαιδευτικούς κύκλους για επαγγελματίες ψυχικής υγείας.

 

         

 

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:    

 

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας                         

Σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και τον Δήμο Πέλλας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:   

 

ΕΡΤ3, 102 FM, 9.58 FM, ΕΡΤ ΣΕΡΡΕΣ,  TV100, FM 100, FM 100.6, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, MAKTHES.GR,  ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, PARALLAXI,  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, MAKTHES.GR, ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, PARALLAXI, POLIS MAGAZINO, THESSTODAY, THES.GR, CITYPORTAL, KARFITSA, COSMOPOLITI.COM, ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΣΟΥΠΑ, METROPOLIS95.5, VELVET 96.8, ZOO 90.8, METROSPORT, REPUBLICRADIO.GR, TRANZISTOR, GRTIMES.GR, VORIA.GR, V WOMAN, REAL, OPEN, DION, AVATONPRESS, StellasView.gr, Palmos 96.5, SHOOK RADIO 104,4, NEA ΣΕΡΡΕΣ, PROFILE, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ

 

 

Για πληροφορίες : www.kepo.gr

2310 602599

2310 421059

 

 

 

Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

23813- 51202

 

 

Δήμος Πέλλας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

23820-84381