Ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Άγρα ανάμεσα στην ιστορική ομάδα της Έδεσσας Ελπίδα Έδεσσας και την ιστορική ομάδα των Γιαννιτσών Δόξα Π. Μυλοτόπου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στους ομίλους τους στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία και την άνοδό τους στην Α1.

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων στο ημίχρονο, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, τιμήθηκαν με το κύπελλο και απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλους τους παίκτες και τους παράγοντες. Με την παρουσία τους τίμησαν την αθλητική αυτήν εκδήλωση ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. και Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας κος Αντωνίου Αστέριος, οι συνοδοιπόροι του κος Πασσαλής Πέτρος, κος Στουγιαννίδης Ιωάννης καθώς και ο γραμματέας κος Τόπκας Γιώργος.

Το παρών έδωσε ο βουλευτής Ν. Πέλλας κος Βασιλειάδης Λάκης καθώς και ο Δήμαρχος Έδεσσας κος Τσεπκεντζής Ιωάννης αλλά και πολλοί γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του φίλαθλου κοινού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αντιδήμαρχος Έδεσσας κος Τρυψιάνης Ευάγγελος ενώ το σκορ έληξε 5-4 υπέρ της Ελπίδας Έδεσσας.

Η Ελπίδα Έδεσσας και η Δόξα Π. Μυλοτόπου απέδειξαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Άγρα ότι το ποδόσφαιρο… ενώνει και ότι τους χωρίζουν μόνο 90 λεπτά αγώνα και τίποτα παραπάνω.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής Ν. Πέλλας κος Βασιλειάδης Λάκης έγραψε συγκεκριμένα για την αθλητική αυτήν εορτή :

❗Στην απονομή για την Κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία δύο ιστορικών ομάδων της Πέλλας
🏆 Συγχαρητήρια στην Α.Σ. Ελπίς Έδεσσας και της Δόξας Παλαιού Μυλότοπο για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Η Ελπίδα Έδεσσας εδώ και χρόνια αποτελεί ένα από τα φυτώρια του εδεσσαϊκού ποδοσφαίρου χάρη στην ηρωική προσπάθεια των παραγόντων, ενώ το ιστορικό σωματείο της Δόξας Παλαιού Μυλοτόπου αναδιοργανώνεται συστηματικά. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ανώτερη κατηγορία και συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Πέλλας που καταφέρνει και διοργανώνει άψογα πρωταθλήματα.
🔹Σαν πολιτεία κάναμε βήματα για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, την εξυγίανσή του και την πρόοδό του. Χρειάζονται ακόμα περισσότερα, ώστε οι ομάδες να μπορούν να ανταπεξέλθουν. Ως ασχολούμενος χρόνια με τον ποδοσφαιρικό κόσμο γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο δύσκολες και ηρωικές προσπάθειες γίνονται από όλους αυτούς τους ανθρώπους. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι η ραχοκοκαλιά του ποδοσφαίρου μας και απαιτεί την υγιή στήριξή μας.