ημερίδα «Γονείς και εκπαιδευτικοί μπροστά στις σημερινές προκλήσεις της ψηφιακής πραγματικότητας των παιδιών» – Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας – Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών, σε συνεργασία με τη Β΄ ΕΛΜΕ Πέλλας και το Δήμο Πέλλας, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, σεμινάριο για τη διαδικτυακή ασφάλεια, με θέμα: «Γονείς και εκπαιδευτικοί μπροστά στις σημερινές προκλήσεις της ψηφιακής πραγματικότητας των παιδιών».

Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών για την ενίσχυση της συνεργασίας και της ενημέρωσης γονέων και εκπαιδευτικών σε θέματα που άπτονται της εκπαίδευσης των παιδιών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Γεώργιο Παπαπροδρόμου, Αντιστράτηγο ε.α., Πτυχιούχο Νομικής ΑΠΘ, Δικαστικό Γραφολόγο και Ειδικό σε θέματα Αντιμετώπισης Κυβερνοεγκλήματος, για την εξαιρετική του ομιλία, η οποία ενημέρωσε και ευαισθητοποίησε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Β΄ ΕΛΜΕ Πέλλας και το Δήμο Πέλλας για την άψογη συνεργασία τους στην διοργάνωση του σεμιναρίου. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

 

Πιστεύουμε ότι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση για θέματα διαδικτυακής ασφάλειας είναι απαραίτητες, καθώς η ψηφιακή τεχνολογία αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας.

 

Για τους εκπαιδευτικούς και γονείς που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, η εκδήλωση υπάρχει στο YouTube στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://youtu.be/njnTWCcYhZo?si=jEMOaJkv-RttDRFt

 

Για το ΔΣ του ΣΕΠΕ Γιαννιτσών

Ο Πρόεδρος Διαμαντόπουλος Ηλίας

Ο Γραμματέας Χρυσικός Χρήστος