Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων, σε συνεργασία με τον Δήμο Έδεσσας και το “Make a Wish”, φώτισαν συμβολικά τους Καταρράκτες της πόλης μας με μπλε χρώμα, στέλνοντας ευχές από καρδιάς, για τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας Ιωάννης Τσεπκεντζής μαζί με την Πρόεδρο Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων Δανάη Τριγωνάκη έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου.

 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η Ελένη Λαζάρου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Ισότητας των Φύλων, ο Θεόδωρος Αποστόλου, Αντιδήμαρχος Παιδικής Μέριμνας, Μέριμνας για την Τρίτη Ηλικία, Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας, Ιωάννης Τσακίρης – Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Προγραμματισμού και Κλιματικής Αλλαγής καθώς και ο Ηλίας Τόσης Πρόεδρος της ΙΙΒάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δ. Έδεσσας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Πολύ συγκινητικός ο λόγος του αγαπητού συμπολίτη μας Νίκου Δασκαλόπουλου και της συζύγου του με μηνύματα αισιοδοξίας από γονείς αλλά και μικρών παιδιών.