Την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας επισκέφθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης. Ως επικεφαλής του κλιμακίου της Ν.Δ. που αποτελούνταν από τη Γενική Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Λίλιαν Βιλδιρίδη, τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Κωνσταντίνο Μαγουλά, τον Βουλευτή Θεσπρωτίας, Βασίλειο Γιόγιακα, τον τοπικό Βουλευτή Άρτας, Γιώργο Στύλιο και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Άρτας, Χαράλαμπο Αθανασίου.

Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας περιόδευσε στην περιοχή, όπου αρχικά επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Άρτης, κ. Καλλίνικο ενώ στη συνέχεια είχαν συναντήσεις με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπροσώπους των αγροτικών φορέων, στελέχη και μέλη της παράταξης. Παράλληλα, πραγματοποίησαν επίσκεψη  στο Νοσοκομείο Άρτας, την Αστυνομική Διεύθυνση καθώς και σε επιχειρήσεις της περιοχής.

Με αφορμή την περιοδεία στην Άρτα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης έκανε την εξής δήλωση: «Στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου η Ν.Δ. καλείται να δώσει μια μεγάλη μάχη, για να έρθει η χώρα μας ακόμη πιο κοντά στην Ευρώπη, με σταθερά και τολμηρά βήματα προς τα εμπρός. Η προσεχής ευρωπαϊκή κάλπη δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί με αδιαφορία και εφησυχασμό, αλλά οι πολίτες να επιλέξουν να στείλουν μήνυμα πολιτικής σταθερότητας και συνέχειας στον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.

 Η Νέα Δημοκρατία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, υπηρετώντας εδώ και 50 χρόνια το όραμα του Εθνάρχη Κων. Καραμανλή, με πυξίδα τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη, στην πρώτη γραμμή της μάχης, καλούμε τους Έλληνες πολίτες να εμπιστευτούν ξανά την μόνη πολιτική δύναμη που έχει παρουσιάσει ρεαλιστικές προτάσεις και υπεύθυνες πολιτικές, για τις μεγάλες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η Ε.Ε. την επόμενη ημέρα. Έχουμε δεσμευτεί στον ελληνικό λαό ότι δεν θα ξαναζήσουμε τις εποχές της χρεοκοπίας, αλλά ούτε και απαξίωσης της πατρίδας μας στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, για τα οποία απαιτείται σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Σήμερα έχοντας ανακτήσει την εθνική μας αυτοπεποίθηση προχωρούμε στις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας και καλούμε τους πολίτες να μας εμπιστευτούν εκ νέου για να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την εθνική μας φωνή στην Ε.Ε.»