Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας εχθές το απόγευμα, 24 Μαΐου 2024, επισκέφθηκε την Έδεσσα με πρώτη στάση στον Αντιπεριφερειάρχη Ν.Πέλλας κο Ιορδάνη Τζαμτζή όπου συζήτησαν ζητήματα που αφορούν την Περιφέρεια, αγροτικά ζητήματα αλλά και τον επικείμενο δρόμο Έδεσσας-Θεσσαλονίκης μέσω Σ.Δ.Ι.Τ.

Στις 18:20 επισκέφθηκε το εμπορικό Επιμελητήριο, συνοδευόμενος από τους βουλευτές της Ν.Δ. Νομού Πέλλας ΥΦΑΑΤ κο Διονύση Σταμενίτη, τον βουλευτή Λάκη Βασιλειάδη καθώς και τον βουλευτή κο Γιώργο Καρασμάνη.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ιορδάνης Τσώτσος συζήτησε διεξοδικά για όλα τα θέματα που αφορούν το Νομό Πέλλας (επιχειρήσεις-φορολογία, αγροτικά ζητήματα, δικαστικά και βεβαίως η ανάγκη σύνδεσης της Πέλλας με την Εγνατία οδό). Παρών ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας καθώς και στελέχη της Νομαρχιακής της Ν.Δ..

Μάλιστα ο Υπουργός ΥΕΘΑ με δηλώσεις του υποσχέθηκε στον εαυτό του ότι στο μέλλον θα μας ξαναεπισκεφτεί για να περπατήσει και να δει τις ομορφιές τις πόλης μας!

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας το Νίκου Δένδια στον Νομό μας ήταν οι Πρόμαχοι, όπου οι κάτοικοι του επιφύλαξαν ιδιαίτερα θερμή υποδοχή. Ο Υπουργός ΥΕΘΑ έστειλε αυστηρά
μηνύματα σε φωνές που αναπαράγουν ανιστόρητα παραμύθια στην γειτονιά μας και προσπαθούν να επηρεάσουν, να διχάσουν και να παραπλανήσουν.