Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης είχε την ευκαιρία σήμερα να πραγματοποιήσει μια σειρά από επισκέψεις και συναντήσεις, όπου συνομίλησε με πολίτες, εργαζομένους, επαγγελματίες και ένστολους.

Στο κλίμα των ημερών, πρόσφερε και λαμπάδες ως ένα συμβολικό δώρο σκέψης για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας και τους ένστολους που αυτές τις ημέρες επιτελούν αδιάκοπα το καθήκον τους.

Στο πλαίσιο αυτό ο Βουλευτής αντάλλαξε ευχές για ένα όμορφο Πάσχα και συζήτησε με τους πολίτες, τους υπαλλήλους, τους επαγγελματίες και τους ένστολους για ζητήματα που τους προβληματίζουν.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Έδεσσας, την Υπηρεσία ΕΦΚΑ Αριδαίας, το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας, τη Πυροσβστική Υπηρεσία Αριδαίας, ενώ έκανε βόλτα στην Λαϊκή Αγορά και τα καταστήματα της Αριδαίας. Επίσης, επισκέφτηκε και συνομίλησε με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας.

Ο Βουλευτής μετά το πέρας των συναντήσεων δήλωσε:

«Οι γιορτινές μέρες προσφέρονται για πιο ήρεμες και χαλαρές συζητήσεις από όπου πηγάζουν στη συνέχεια νέες ιδέες και προτάσεις για αλλαγές και βελτιώσεις στην καθημερινότητα μας».