131126_O_Perifereiarchis_K_Makedonias_A_Tzitzikostas_stis_ergasies_eparchiakis_odou_KalochoriouΤην επανέναρξη των εργασιών τμήματος της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης-Καλοχωρίου επιθεώρησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Γιώργο Τσαμασλή και τους περιφερειακούς συμβούλους Ε. Φωτόπουλο και Ι. Παγώνη, το Δήμαρχο Δέλτα Γ. Γλώσση, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και υπηρεσιακούς παράγοντες της Π.Κ.Μ.

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να δούμε από κοντά την πορεία των εργασιών σε τμήμα της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης- Καλοχωρίου, που ξεκινούν έπειτα από πολύμηνη διακοπή του έργου. Πρόκειται για ένα έργο κομβικής σημασίας, που θα αναβαθμίσει τις υπάρχουσες συγκοινωνιακές υποδομές, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις κατοίκων και επαγγελματιών, καθώς και τη μεταφορά εμπορευμάτων από και προς τη βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην υλοποίηση έργων υποδομής, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που βοήθησαν την απεμπλοκή του έργου, με στόχο την άμεση ολοκλήρωσή του το ταχύτερο δυνατό», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας κατά την επιθεώρηση των εργασιών του έργου.