Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Μ. Βορίδη, όπου συζητήσανε μικρά και μεγάλα ζητήματα που αφορούν την Πέλλα, καθώς και για τους στόχους της κυβερνητικής πολιτικής το επόμενο διάστημα, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Ο Βουλευτής επεσήμανε την ανάγκη να ενισχυθεί η Πέλλα μέσα από τη διαμόρφωση ενός brand name που θα ενταχθεί σε έναν κεντρικό σχεδιασμό και θα καταφέρει να διασυνδέσει όλα τα παραγωγικά επίπεδα της Περιφερειακής Ενότητας: πρωτογενή τομέα, πολιτισμό και τουρισμό. Εξήγησε, πώς τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πέλλας μπορούν να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην εθνική ανάπτυξη, εφόσον υποστηριχθούν με τον κατάλληλο σχεδιασμό και ενταχθούν στους εκάστοτε τομείς της κυβερνητικής πολιτικής. Ο Λάκης Βασιλειάδης τόνισε πως «είναι σημαντικό κάθε φορά να βλέπουμε τόσο το «όλον» όσο και το «μέρος» για τον καλύτερο σχεδιασμό και χάραξη της στρατηγικής».

Μετά τη συνάντηση ο Βουλευτής δήλωσε:

«Η συζήτηση με τον Υπουργό είναι πάντοτε ενδιαφέρουσα και παραγωγική. Οι επαφές μας αποβλέπουν στην καλύτερη διασύνδεση του τοπικού με την κεντρική διοίκηση και τον συντονισμό της κυβερνητικής πολιτικής. Ο υπουργός είναι πάντοτε πρόθυμος να ακούσει και να συμβάλει σε κάθε ζήτημα που αφορά την τοπική κοινωνία και τους πολίτες. Συνεχίζω σταθερά και στοχευμένα τις προσπάθειες για την Πέλλα, την άμεση διασύνδεσή της με την κεντρική πολιτική και την ανάδειξη των μικρών και μεγάλων θεμάτων που μας απασχολούν».