Η Ματούλα Ζαμάνη, μια ξεχωριστή περσόνα της μουσικής, έρχεται το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στο Art Factory!

Η ταλαντούχα Ματούλα Ζαμάνη, ή Μάτα, έχοντας στις αποσκευές της μια σειρά από συνεργασίες με σημαντικά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, όπως η Μάρθα Φριντζήλα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η «Ορχήστρα του δρόμου», οι «Burger Project», η Γιώτα Νέγκα, ο Κωστής Μαραβέγιας. κ.α., έρχεται στην πόλη μας για μια μοναδική, «διαστημική» συναυλία!

Η Μάτα και οι τέσσερις σωματοφύλακές της, ζούνε σε ένα φανταστικό παράλληλο σύμπαν, και με τη μουσική τους έχουν ως αποστολή να επαναφέρουν στη γήινη καθημερινότητα όλα τα ευγενή συναισθήματα που απήγαγε ο κύριος Μιζερίδης.

Οι μυστικοί φρουροί και η Μάτα, βουτάνε στο συλλογικό ασυνείδητο, λύνουν απορίες, σαμποτάρουν ραδιουργίες, ταξιδεύουν μέσα σε μια σταγόνα και δροσίζουν αυτάκια και καρδούλες.

Το διαστημικό αυτό eartrip που πρόκειται να παρουσιάσει, περιέχει τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο “Varligali”, γαλαξιακές διασκευές και απέραντη πειραματική – πειρατική διάθεση και αγάπη.

Η εκρηκτική Μάτα με την παρέα της μας δίνουν ραντεβού το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στον διαστημικό σταθμό του Art Factory. Let the games begin!

Περισσότερες πληροφορίες:

Art Factory / Κανναβουργείο Έδεσσας

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση 7€
Ταμείο 9€
Φοιτητικό/Μαθητικό/Ανεργίας 7€

Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων:

Έδεσσα: Funky Bar, Info Kiosk Πάρκου Καταρρακτών
Αριδαία: Irish Bar |
Σκύδρα: Chocolat
Γιαννιτσά: Παλιό Ρολόι

Προσέλευση: 22:00

Τηλ. Επικοινωνίας/Κρατήσεων: 6936.66.6931 και 23810.22711

Facebook Page: Art Factory

1453431_692677380751387_36998350_n