Ο Δήμος Πέλλας υλοποιεί το πρόγραμμα Αθλητισμός για Όλους της Γ.Γ.Α.,  με την πρόσληψη 17 πτυχιούχων φυσικής αγωγής, διαφόρων ειδικοτήτων.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιάννης Γυριχίδης, τονίζει πως το πρόγραμμα αυτό  αποσκοπεί στην προώθηση του αθλητισμού αναψυχής και της άθλησης για όλους. Σε συνεργασία με τους παιδικούς σταθμούς, τα ΚΑΠΗ, το ΚΔΑΠ ΑμΕΑ, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, υλοποιούνται 102 προγράμματα άθλησης, σε όλο σχεδόν τον Δήμο Πέλλας.

 

Στόχος είναι η καθιέρωση και η έγκαιρη έναρξη των προγραμμάτων αυτών σε ετήσια βάση, καθώς και η επέκτασή τους σε όλες τις δομές του Δήμου, ανάλογα με τις διαμορφωμένες ανάγκες και ιδιαιτερότητες.

Τα τμήματα που υλοποιούνται είναι:

 

Πρόγραμμα άθλησης στην προσχολική ηλικία,

σε όλους τους παιδικούς σταθμούς των Γιαννιτσών, στον 2ο παιδικό σταθμό Κρύας Βρύσης , στον Αγ. Λουκά, στην Ακρολίμνη, στο ΚΔΑΠ Πέλλας.

Υπεύθυνοι Π.Φ.Α.:  Θεοφάνης Τσάκος, Ηλίας Κουτσός, Δημήτρης Μπαλάσκας

 

Άσκηση Ατόμων με Αναπηρίες,

στο ΚΔΑΠ ΑμΕΑ Γιαννιτσών – Υπεύθυνοι Π.Φ.Α: Αναστασία Αγιαννίδου, Αθανάσιος Ίσκος

 

Άσκηση στην 3η Ηλικία,

σε όλα τα  ΚΑΠΗ των Γιαννιτσών, στην Πέλλα, στην Κρύα Βρύση, στην Καρυώτισσα- Υπεύθυνοι Π.Φ.Α: Σωτηρία Μαυρίδου, Δημήτρης Μπαλάσκας, Αναστάσιος Μπάρμπας.

 

Πρόγραμμα εκμάθησης Παραδοσιακών χορών στα ΚΑΠΗ,

των Γιαννιτσών και της Καρυώτισσας- Υπεύθυνη Π.Φ.Α: Σοφία Μανουσαρίδου

 

Αθλητισμός και Γυναίκα

Τμήματα απογευματινά στην αίθουσα του 8ου Δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών

Υπεύθυνη Π.Φ.Α: Αναστασία Αγιαννίδου

Τμήματα πρωινά στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών ΄΄ Ελλη Μυστακίδου

Υπεύθυνη Π.Φ.Α: Σοφία Μανουσαρίδου

 

Αθλητισμός Εφήβων και Ενηλίκων

Τμήματα πρωινά και απογευματινά, στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών, στο ΔΑΚ του Πλατανότοπου,, στο δημοτικό γήπεδο της Ν.Τραπεζούντας, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού κωπηλατοδρόμιου του Λουδία, στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Λάκκας, στην Κρύα Βρύση.

Υπεύθυνοι Π.Φ.Α: Κώστας Τζούρος, Έλσα Μωϋσιάδου, Μιχάλης Δαρδανελιώτης, Γιάννης Χαρπίδης, Βασίλης Τσαλικίδης, Στέλιος Νίρλας, Αναστάσιος Μπάρμπας, Δημήτρης Βοτάρης

 

Προετοιμασία για ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικές σχολές,

στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών- Υπεύθυνοι Π.Φ.Α : Σωτηρία Μαυρίδου, Μιχάλης Δαρδανελιώτης

 

Αθλητισμός και παιδί,

στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών, της Κρύας Βρύσης, στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου του Πενταπλατάνου, της Ν.Τραπεζούντας Γιαννιτσών, της Πέλλας, των Εσωβάλτων, του Αγ.Λουκά, του Π. Μυλοτόπου, της Παραλίμνης, των Γαλατάδων, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού κωπηλατοδρόμιου του Λουδία, στο δημοτικό σχολείο Καρυώτισσας, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών ΄΄Ελλη Μυστακίδου, στο κλειστό γυμναστήριο Κρύας  Βρύσης, στο κλειστό γυμναστήριο Γαλατάδων.

Υπεύθυνοι Π.Φ.Α : Κώστας Τζούρος, Στέλιος Καλαιτζής, Δημήτρης Βοτάρης, Αναστάσιος Μπάρμπας, Γιάννης Χαρπίδης, Δημήτρης Μπαλάσκας, Ηλίας Κουτσός, Στέλιος Νίρλας, Μαρία Πούφλη, Βασίλης Τσαλικίδης, Σοφία Μανουσαρίδου, Έλσα Μωυσιάδου.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους βεβαίωση υγείας. Όλα τα τμήματα είναι δωρεάν εκτός από τα τμήματα γυναικών που από το πρόγραμμα έχουν μηνιαία συνδρομή 5 ευρώ.

 

Υπεύθυνη προγράμματος: Δώρα Συλλέκτη, Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πέλλας ( Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, Βόρεια Πτέρυγα, 1ος όροφος)  Δ/νση: Κ.Ασμανίδη 2, τκ 58100.,τηλ. :23820 84379, email  aodig@giannitsa .gr