ΓΑΛΑ Ενημερώνουμε τους παραγωγούς Αγελαδινού γάλακτος της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ( Τεύχος Β’ – Αριθ.Φύλλου 3130/9-12-2013 της Απόφασης του Υπουργού Αγρ. Ανάπτυξης & Τροφίμων  ( Αριθ. 2958/149999/4-12-2013 ) για την Κατανομή ποσοστώσεων Αγελαδινού γάλακτος από το Εθνικό Απόθεμα από την γαλακτοκομική περίοδο 2013 – 2014.

 

    Εν δυνάμει δικαιούχοι είναι γεωργοκτηνοτρόφοι, φυσικά ή νομικά πρόσωπα  ( Ενεργοί γαλακτοπαραγω-γοί με υπέρβαση της ατομικής τους ποσόστωσης κατά την προηγούμενη γαλακτοκομική περίοδο  2012-2013, Γεωργοί με αίτημα ένταξης στο Πρόγραμμα του Καν. ( ΕΚ ) 1698/2005 για «Κίνητρα Ιδιωτικών Επεν-δύσεων για την Οικονομική Ανάπτυξη και την Περιφερειακή Σύγκλιση», Γεωργοί νεοεισερχόμενοι στον το-μέα της γαλακτοπαραγωγής ).

 

     Αιτήσεις υποβάλονται απευθείας στον ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ ( πρώην ΕΛΟΓΑΚ ) ή μέσω της Δ/νσης Αγρ.Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε.Πέλλας μέχρι 31-1-2014.

 

     Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στον ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ ( τηλέφωνα 231-9991109 ) ή στη Δ/νση Αγρ.Οικονομίας & Κτηνιατρικής – Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής                 ( κ.Τότλη Χρ. τηλ. 23813-51294 στην Έδεσσα & κ.Ουγγρίνο Αλ. τηλ. 23820-84418 στα Γιαννιτσά ).

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Ο Διευθυντής   

                                                                                                                            

 

 

                                                                                                    Τσαντάκης    Τρύφων