101

Ονομάζομαι Μίσκος Ευάγγελος (του Στεφάνου). Είμαι 24 ετών, σπούδασα και εργάζομαι ως ηλεκτρολόγος μηχανικός και είμαι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος του δημοτικού διαμερίσματος Έδεσσας.
Γιατί επέλεξες να είσαι υποψήφιος σύμβουλος με τον νυν και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Γιάννου;

Στις Δημοτικές εκλογές του 2010 όπου εξελέγη Δήμαρχος ο κ. Δημήτρης Γιάννου, τον είχα επιλέξει για δυο λόγους:

πρώτον, γιατί ήταν ο μόνος Δήμαρχος που έδωσε τον λόγο και την ευκαιρία, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του σε έναν ΝΕΑΡΟ (21 ετών που ήμουν τότε), να είμαι υποψήφιος σύμβουλος μιας μεγάλης τοπικής κοινότητας για να διεκδικήσω, με τις όποιες δυνάμεις κατέχω, ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και την πόλη που αγαπώ και χάραξα τα ΟΝΕΙΡΑ μου!

Και δεύτερον, για τη Μεγάλη αλλαγή και την ανατροπή μιας κακό-διαχειριζομένης διοίκησης που, επί σειρά ετών, κατάστρεφε τον Δήμο μας, όπως τελικώς και αποδείχτηκε!

Αυτήν τη φορά δεν επέλεξα να είμαι υποψήφιος μόνο με τον κ. Δημήτρη Γιάννου αλλά με το σύνολο αυτής της παράταξης διότι, όλοι μαζί, από τους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς συμβούλους , τους συμβούλους τοπικών κοινοτήτων και με επικεφαλής τον Δήμαρχό μας, τον κ. Γιάννου, θέλουμε και μπορούμε να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο Έδεσσας-Βεγορίτιδας.

Άλλωστε το αποδείξαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια!

Ζητώ τη στήριξή σας και αυτήν τη φορά, δεσμευόμενος πως με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας θα ανταπεξέλθω με όλες μου τις γνώσεις και τις δυνάμεις αλλά και την εμπειρία που απέκτησα τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον δήμο, σε όποιο πρόβλημα και αν προκύψει, ανταποδίδοντας και μετατρέποντας την ψήφο σας σε προσφορά  για τον τόπο, στον δήμο μας και τους ΝΕΟΥΣ!

Γιατί αυτή η πόλη είναι ένα κομμάτι της ΖΩΗΣ μας!
Με εκτίμηση, Μίσκος Ευάγγελος.