την εξωτερική διακόσμηση του οικογενειακού παραδοσιακού κρεοπωλείου Απάζογλου επιμελήθηκε η Ιωάννα Χελβατζόγλου

Η ιστορία του παραδοσιακού κρεοπωλείου “Απάζογλου” ξεκινά το 1993, όταν ο Μιχάλης Απάζογλου μαζί με την οικογένειά του αποφασίζει να ανοίξει αυτό το κατάστημα, συνεχίζοντας έτσι μια οικογενειακή παράδοση ασχολίας με το κρέας. Με πατέρα κτηνοτρόφο και γέννημα θρέμμα του τόπου μας, ο Μιχάλης έχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και την κατάρτιση για τα κρέατα της περιοχής μας και δη τα τοπικά προϊόντα του προικισμένου τόπου μας. Η γυναίκα και ο γιός από την αρχή στο πλευρό του επιχειρηματία.















Πρωταρχικός στόχος της Επιχείρησης είναι η διατήρηση και η βελτίωση της ποιότητας του κρέατος που διοχετεύεται μόνο στην τοπική αγορά της Έδεσσας μέσω του Κρεοπωλείου του Απάζογλου. Στο κρεοπωλείο του Απάζογλου θα βρείτε μόνο επιλεγμένα εντόπια κρέατα, όπου μετά από αρκετά χρόνια σκληρής δουλειάς η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η λατρεία γι’ αυτό που κάνουν, το κρεοπωλείο εγγυάται αγνά, φρέσκα προϊόντα. Η ποικιλία μπορεί πραγματικά να ικανοποιήσει κάθε γούστο. Φτιάχνουν παραδοσιακά στο χέρι διάφορα κρεατοσκευάσματα όπως λουκάνικα, σουβλάκια, κεμπάπ, μπιφτέκια, κοτοσουβλάκια και ό,τι τραβάει η όρεξή σας. Το κρεοπωλείο ιδρύθηκε το 1994 και βρίσκεται στην Αριστοτέλους 21.

Μεγάλη προσφορά για τα Χριστούγεννα όπου το δικής τους παραγωγής χοιρινό κρέας πωλείται μόλις 4,5 ευρώ το κιλό. Στο κρεοπωλείο θα βρείτε κοτόπουλα παραγωγής τους, μπιφτέκια, ποπιέτες μόσχου, αρνιά, κατσίκια, ρολά, μπιφτέκια γεμιστά, γαλοπούλες, σουβλάκια καθώς και χειροποίητα λουκάνικα με μουστάρδα-σκόρδο,καυτερό, πράσσο, κασέρι και πορτοκάλι!

Πραγγελίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6984712754 (Δημήτρης) και στο σταθερό τηλέφωνο 2381027177