Ενημερώνουμε τους πολίτες που εξυπηρετούνται από το Γ.Ν. Πέλλας, Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας, ότι η γυναικολογική – μαιευτική κλινική, του Νοσοκομείου μας δεν θα εφημερεύει για το διάστημα από 24-08-2018 μέχρι και 31-08-2018.

Το προσωρινό αυτό μέτρο κρίθηκε απαραίτητο λόγω μη ολοκλήρωσης της τοποθέτησης της μονίμου ιατρού που έχει ήδη επιλεγεί. Στο μεταξύ προσελήφθη η τρίτη επικουρική Γυναικολόγος που άρχισε να συμμετέχει στο πρόγραμμα εφημεριών της κλινικής.
Λαμβάνοντας υπόψη πως το κύριο κριτήριο εξυπηρέτησης των πολιτών είναι η ασφαλής αντιμετώπιση των προβλημάτων του, το Επιστημονικό Συμβούλιο, αποφάσισε την εφημέρευση του τμήματος μέχρι 23-08-2018. Σε συνεννόηση των δύο κλινικών Έδεσσας -Γιαννιτσών αποφασίσθηκε η ενεργός συνεργασία τους και από 24-08-2018 έως 31-08-2018 όλα τα επείγοντα περιστατικά, οι τοκετοί και τα επείγοντα γυναικολογικά χειρουργεία, θα διεκπεραιώνονται από την αντίστοιχη κλινική των Γιαννιτσών.
Όλα τα πρωινά η κλινική για μία εβδομάδα θα λειτουργεί με τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία.
Καταβάλλονται όλες οι απαιτούμενες προσπάθειες για τον συντομότερο διορισμό της μόνιμης Γυναικολόγου, ενώ όλη η προσπάθεια θα ολοκληρωθεί με την προκήρυξη νέας μόνιμης θέσης.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ