Συλλήψεις για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (22 Αυγούστου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής και του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας, 3 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή κάνναβης. Ειδικότερα συνελήφθησαν:

 25χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 44 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

 38χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 20,2 γραμμαρίων.

 26χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε ποσότητα κάνναβης βάρους 12,3 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (22 Αυγούστου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 39χρονη ημεδαπή, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας, έσπασε ένα αυτόματο μηχάνημα συλλογής παιχνιδιών που βρισκόταν έξω από κατάστημα και αφαίρεσε από το εσωτερικό του μία ηλεκτρονική συσκευή αξίας 100 ευρώ.

Σύλληψη για νοθεία λαδιού

Συνελήφθη χθες (22 Αυγούστου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 29χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 47 δοχεία χωρητικότητας των 5 λίτρων, που περιείχαν λάδι άγνωστης προέλευσης και τα οποία διέθετε προς πώληση με την ένδειξη «Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο», χωρίς να κατέχει τα απαραίτητα παραστατικά και τη σχετική πιστοποίηση. Επιπλέον κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησε.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 49χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα, αφαίρεσε από παγκάρι εκκλησίας σε περιοχή των Σερρών, το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

• Συνελήφθη χθες (22 Αυγούστου 2018) το βράδυ στη Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 34χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 17 μηνών, για κλοπή και ανυποταξία.
• Συνελήφθη σήμερα (23 Αυγούστου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας, 53χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας για τις επιταγές.