Μια παράσταση με τρυφερότητα και συγκίνηση που πάλλεται ανάμεσα στο δίπολο της Ρεμπέτικης καταγωγής μας και της Ευρωπαϊκής διάθεσης μας.
Η Ελλάδα των αντιθέσεων και της σύζευξης.
Η Ελλάδα της ανασύνθεσης μέσα από την σύγκρουση.
Δύο «αντίπαλα» είδη μουσικής, το Ρεμπέτικο και το Ευρωπαϊκό μέσα από μια ταραγμένη εποχή γεμάτη γεγονότα και αντιθέσεις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές.
Δύο κόσμοι που οι διαφορές τους δεν υπήρξαν μόνο μουσικές αλλά και ταξικές που αφηγούνται όμως την ίδια ιστορία, την ιστορία μας.
Και που μιλούν από κοινού για έρωτα ή για σεβντά, για αγάπη ή για νταλκά.

Η θεατρική παράσταση έχει το προνόμιο να δημιουργεί έναν κόσμο ολόκληρο μπροστά στα μάτια μας και με το τέλος της μας οδηγεί στη λήθη. Απομένουν οι μνήμες που μας εντυπωσίασαν και άλλες σημαντικότερες που φωλιάζουν στην καρδιά μας. Αυτές μας συγκινούν και μας ακολουθούν.

Ελάτε λοιπόν να τις επαναφέρουμε όλοι μαζί και να σιγοτραγουδήσουμε, όχι για να νοσταλγήσουμε ένα ένδοξο παρελθόν, αλλά για να καταλάβουμε ότι είμαστε καλά οπλισμένοι για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Οι επί σκηνής εκπλήξεις θα διαδέχονται η μια την άλλη σε μια παράσταση όπου οι ηθοποιοί θα τραγουδούν, οι τραγουδιστές και οι μουσικοί θα παίζουν, οι χορευτές θα πάλλονται υπό τους ήχους νοσταλγικών τραγουδιών που ακόμα και σήμερα σιγοψιθυρίζουμε όλοι μας.

Ραντεβού λοιπόν στις 8 του Σεπτέμβρη, στις 8 το βράδυ, στο Θέατρο της Γαβαλιώτισσας στην Έδεσσα για μια βραδιά μουσικό – θεατρικής αναπόλησης.