Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Δημήτρη Γιάννου και του Δημοτικού Συμβούλου Χρήστου Τσιβόγλου, με αντικείμενο την επιστροφή του κ. Τσιβόγλου στον συνδυασμό και τη συνέχιση της πολιτικής τους συνεργασίας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με διάθεση να ξεπεραστούν οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις του παρελθόντος. Τέθηκαν επί τάπητος τα πεπραγμένα του δήμου, με αναλυτική συζήτηση για τη γενικότερη θετική πορεία, αλλά και τα λάθη και τις παραλείψεις στην άσκηση πολιτικής, με στόχο τη βελτίωση της μελλοντικής πορείας του Δήμου Έδεσσας.
Οι δύο άνδρες με διάθεση αυτοκριτικής, αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους τα όσα τους χωρίζουν και να προχωρήσουν μπροστά ενώνοντας και πάλι τις δυνάμεις τους στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Μετά τη συνάντηση ο Δημήτρης Γιάννου δήλωσε τα εξής:
“Σήμερα τελειώνει ένα δυσάρεστο διάλειμμα στη συνεργασία που έχω με τον Χρήστο Τσιβόγλου από τον Αύγουστο του 2010 και θα έχω στο μέλλον. Είναι σίγουρο ότι μας ενώνουν πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και αναφέρομαι στην κοινή καταβολή, τις ίδιες ιδέες και τις αξίες που υπηρετούμε. Αυτά τα κοινά καταφέραμε να αναδείξουμε μέσα από τον διάλογο που αναπτύξαμε και είναι η ώρα να παραμερίσουμε τους εγωισμούς και να εργαστούμε και πάλι μαζί για το καλό του Δήμου Έδεσσας ενώνοντας τις δυνάμεις μας.
Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο για την παρουσία του, αλλά και την προσφορά του στη δημοτική παράταξη, της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι.
Προχωράμε μπροστά!”

Με τη σειρά του ο Χρήστος Τσιβόγλου δήλωσε:
“Είναι ώρα ευθύνης και σημαντικών αποφάσεων για το καλό και το συμφέρον του Δήμου Έδεσσας και των συνδημοτών μας.
Με αυτή την παράταξη δένομαι και ταυτίζομαι πολιτικά από τον Αύγουστο του 2010, διότι έχουμε κοινή πορεία και κοινή ιδεολογία. Πιστεύω ότι οι δήμοι και το κράτος απέτυχαν ως επιχειρηματίες και είναι καλό να αφήσουν στον ιδιωτικό τομέα αυτές τις δραστηριότητες. Ο Δήμος Έδεσσας έχει αφήσει πίσω του αυτές τις αγκυλώσεις και συμφωνώ απόλυτα με επιλογές όπως η ανάθεση της καθαριότητας σε ιδιώτη, αλλά και η ενοικίαση των καταστημάτων του Τημενιδών και των Καταρρακτών. Επιλογές που φέρνουν αναβάθμιση και ανάπτυξη.
Είναι σαφές ότι συμφωνούμε στην άσκηση πολιτικών για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στον αγροτικό τομέα της οικονομίας και την ενίσχυση των αγροτικών υποδομών (άρδευση, αγροτική οδοποιία), που μαζί με τον τουρισμό είναι οι δύο βασικοί πυλώνες της οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας.
Καλώ όλους τους συνδημότες μου να με στηρίξουν με την ψήφο τους για μία ακόμη φορά, στην προσπάθειά μου να επανεκλεγώ Δημοτικός Σύμβουλος.
Χρήστος Τσιβόγλου
πρώην Αντιδήμαρχος & υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δημοτική Παράταξη “Έδεσσα – Βεγορίτιδα” του Δημάρχου Δημήτρη Γιάννου”