Ο Όθων Τερζόγλου είναι τρίτης γενιάς αρτοποιός σε έναν χαρακτηριστικό δρόμο επί της Αγίου Δημητρίου στην Έδεσσα όπου μπορείς να βρεις καθημερινά πάνω από 100 είδη ψωμιού και οτιδήποτε δημιουργεί ένας παραδοσιακός φούρνος με κόπο και μεράκι. Μέσα σε έναν ολόκληρο αιώνα, από το 1920, «πέρασαν» από τον φούρνο του γενιές και γενιές, μεγαλωμένες με υπέροχες μυρωδιές, αυθεντικές γεύσεις, μα πάνω απ΄ όλα αξέχαστες αναμνήσεις και βιώματα, που σκιαγραφούν τη ζωή ενός ολόκληρου τόπου, στο πέρασμα των χρόνων.

Με το πέρασμα του χρόνου, η οικογενειακή επιχείρηση, εξελίχθηκε και επεκτάθηκε, παράγοντας μεγάλη ποικιλία σε αρτοσκευάσματα κάθε τύπου καθώς και φρέσκα γλυκά αλλά και τούρτες. Σήμερα εκεί μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα είδη αρτοποιίας, κουλούρια, κριτσίνια, βουτήματα, παξιμάδια, κρουασάν, πίτες παραδοσιακές και σφολιάτα, γλυκά και προϊόντα ζαχαροπλαστικής, κέικ και τσουρέκια.

Ο 35χρονος πλέον Όθων έχει σπουδάσει στο La chef Levi και από τότε έχουν ανοίξει οι ορίζοντές του μιας και έχει ανεβάσει την αρτοποιία δημιουργικά, έχει εξελίξει το προϊόν και έχει εξελιχθεί ο ίδιος με τις τάσεις στον χώρο έχοντας τη δική του φιλοσοφία. Ο Όθων αγαπά τόσο πολύ αυτό που κάνει μιας και είναι άνθρωπος που ξέρει να μελετά, να ενημερώνεται καθώς αφιερώνει όλο του το χρόνο στην παραγωγή σπιτικών προϊόντων.

Ο ίδιος μαζί με τη μητέρα του Χριστίνα παράγει προϊόντα που διατηρούν τις αυθεντικές γεύσεις της οικογενειακής τους παράδοσης από το 1971. Χειροποίητα και χωρίς συντηρητικά. Η γκάμα των προϊόντων ξεπερνά τα 100 είδη σε κουλουράκια και μπισκότα, γλυκά και σιροπιαστά, αλμυρά, τσουρέκια και διάφορα εποχιακά είδη.

Επίσης κατέχει και την εταιρεία Othon Catering όπου καλύπτει όλες τις προσωπικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις – βαπτίσεις, γάμους, cocktails και δεξιώσεις όπως επίσης συνέδρια, σεμινάρια, και meetings. Moναδική γαστρονομία, υψηλή αισθητική, άψογο service και πολυτελής εξοπλισμός είναι τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας τους.


Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο
@3fon advertising photography studio από τον φωτογράφο Νίκο Πασχάλη.

Ο ίδιος ευχαριστεί ιδιαίτερα την κυρία Πηνελόπη Καράμπελα [email protected] Διευθύντρια Σύνταξης

#bread #sweet #edessa
* #3fonphotography#othoncatering#pinelopikarabela #foodphotography #foodphoto #bagel #bagels #baking #bakery #photography #instafood #foodforthought #styling #foodstyling #foodstyle #nikon #nikond850 #elinchrom #greece?? #recipes #foodstagram #foodporn #foodphotographer#lachef_levi#puratos”>Bagel, ο πιο δυνατός κρίκος!!! Φωτογράφιση για το περιοδικο Α-Ζ τεύχος 142! Συνταγές Bagel του Όθωνα Τερζογλου @othoncatering !! Photo and Styling by Nick Paschalis