Κουλτούρα και όρεξη για εργασία είναι κάτι που την κουβαλάς από μικρή ηλικία και ο επιχειρηματίας Πέτρος Νίκου είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο της εστίασης και βεβαίως της τέχνης του καφέ.

Ο Πέτρος Νίκου ένας άψογος επαγγελματίας που γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο της εστίασης και του καφέ

Η γρήγορη εξυπηρέτηση, η ποιότητα και η δημοφιλία είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας και φυσικά της πρωτιάς.

Η εργασία στον τομέα της εστίασης είναι ιδιαίτερα απαιτητική, γεμάτη άγχος και χρειάζεται προσαρμοστικότητα, συνεχής εγρήγορση και επιμονή στη λεπτομέρεια.

Απολαμβάνοντας το μουσικό πάρτυ γενεθλίων

Είτε από τη σκοπιά του επιχειρηματία, είτε από τη σκοπιά του barista, ο καφές είναι ένα επάγγελμα που απαιτεί συνεχής εξέλιξη, στενή παρακολούθηση της πορείας του καταστήματος και προσοχή δεκάδων μικρών παραγόντων.

Το παρών του έδωσε και ο Πρόεδρος της Ενωτικής Δράσης, Αντώνης Ρυσάφης μετά της γυναικός του

Στις 20 του Γενάρη βρέθηκα στα γενέθλια του καταστήματος “Svouras the Gourmet Coffee”, ένα event που θα μου μείνει αξέχαστο για πολλούς λόγους.

Ο ακούραστος dj όπου με τις μουσικές επιλογές του μας ζέστανε τις καρδιές μας

Από το απόγευμα ήδη γέμισαν παιδικές φωνές με τους γονείς τους για ένα ταξίδι χαράς και διασκέδασης, πάρτι με μουσική, Shock Troopers Dance & Play Studio και φυσικά κάτι πρωτοπόρο για τους φίλους και πελάτες που πάντα γνωρίζει ο “svouras” πώς να τους αποζημιώνει.

Εξαιρετικοί οι barista της εταιρείας Hausbrandt οι οποίοι δεν χάλασαν κανενός χατήρι από τους μικρούς μας φίλους!

Επαγγελματίες barista από την εταιρεία hausbrandt όπου με μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας αποτυπώνονταν το πρόσωπο στον αφρό του εξαιρετικού καφέ hausbrandt Gourmet με τη μοναδική γεύση!

Με μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας αποτυπώνονταν το πρόσωπο στον αφρό του εξαιρετικού καφέ hausbrandt Gourmet με τη μοναδική γεύση, ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους!

Πραγματικά εντυπωσιακό!

Οι μοναδικοί Κάρανος μας χάρισαν μια εξαιρετική βραδιά με τα τύμπανά τους να ετοιμάζονται για τη μεγάλη γιορτή των καρναβαλιών

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι μοναδικοί τυμπανιστές «Κάρανος» όπου μας χάρισαν απίστευτο κέφι αναζωογονώντας την ψυχή μας.

Αναμνηστική φωτογραφία με τον επίτιμο καλεσμένο της βραδιάς δημοσιογράφο του περιοδικού Moto GP Δημήτρη Διατσίδη

Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο Δημήτρης Διατσίδης (δημοσιογράφος του moto GP) όπου έμεινε ένα διήμερο στην πόλη μας και έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Εδεσσαϊκή φιλοξενία που του επιφύλαξε ο ιδιοκτήτης Πέτρος Νίκου μιας και πέραν της ξενάγησης στα αξιοθέατα αποτυπώθηκε η ευχαρίστηση με μια νέα φιλία να δημιουργείται.

Μάλιστα στο τέλος ο δημοσιογράφος του Moto GP, Δημήτρης Διατσίδης, έκανε δώρο σε έναν τυχερό δωρεάν ετήσια συνδρομή του δημοφιλούς περιοδικού Moto GP.

Ο τυχερός της βραδιάς ο οποίος κέρδισε τη συσκευή καφέ Hausbrandt με τις 200 κάψουλες!

Δεν θα μπορούσε σαφώς να λείπει και το μεγάλο δώρο, μια οικιακή συσκευή HAUSBRANDT με 200 κάψουλες καφέ.

Οικογενειακή φωτογραφία από την τούρτα γενεθλίων για την επέτειο των δύο χρόνων του καταστήματος!

Πλήθος κόσμου απόλαυσε δωρεάν τον εξαιρετικό καφέ Hausbrandt Gourmet

Στο τέλος των γενεθλίων ο Svouras, όπως τον γνωρίζουν οι περισσότεροι, δήλωσε στο edessanews :

«-Όλοι εμείς, θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας και υποσχόμαστε να μη σταματήσουμε να παραδίδουμε το καλύτερο σε ποιότητα, τόσο των προϊόντων μας όσο και υπηρεσιών μας!».

Το παρών έδωσαν φίλοι και πελάτες του καταστήματος με πολλά πηγαδάκια και συζητήσεις!

Πέτρο, με αφορμή την επέτειο των δύο ετών του καταστήματος “Svouras the Gourmet Coffee” σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλές δουλειές με υγεία σε εσένα και την οικογένειά σου καθώς και στο νέο μέλος της οικογένειας που περιμένεις και να μην αλλάξεις ποτέ, να παραμείνεις έτσι όπως είσαι, με το χαμόγελο και την αυθεντικότητά σου!