Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Λάκης Βασιλειάδης είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, Δρ. Νικόλαο Μπουλαξή, αμέσως μετά τη συνεδρίαση της ολομέλειας της ΡΑΕ με θέμα τη νέα πρόταση της ΔΕΔΑ για το Πρόγραμμα Ανάπτυξης. Ο κ. Μπουλαξής ενημέρωσε τον Λάκη Βασιλειάδη ότι το έργο κατασκευής δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη των Γιαννιτσών παραμένει στο Πρόγραμμα.

Αναφορικά με την εξέλιξη ο Βουλευτής Πέλλας δήλωσε:
«Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη. Όπως έχουμε ήδη τονίσει πρόκειται για ένα έργο ύψιστης σημασίας για την Πέλλα, με εξασφαλισμένους χρηματοδοτικούς πόρους.


Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί μέχρι να διευθετηθούν άμεσα όλες οι εκκρεμότητες ώστε το έργο να μπει σε τροχιά υλοποίησης βάσει ενός ρεαλιστικού και εφαρμόσιμου σχεδίου.
Ένα ακόμα βήμα προς την αναβάθμιση της Πέλλας, πραγματοποιείται. Συνεχίζουμε ώστε ο τόπος να αποκτήσει τις υποδομές που δικαιούται και αδίκως στερούνταν, με πρώτο στόχο τη μετατροπή του βαλβιδοστασίου στο Άσπρο σε σημείο εξόδου και σύνδεση απευθείας με τον αγωγό TAP. Προς αυτή την κατεύθυνση εντατικοποιούμε τις παρεμβάσεις μας στον ΔΕΣΦΑ για λειτουργία του Μετρητικού και Ρυθμιστικού Σταθμού, ακόμα νωρίτερα από τον Ιούλιο του 2022»